Zorocu bi kardeşimiz trollemiş muhtemelen. Zoro 10 bölüm olacakmış. Luffy 8 : ))Luffy'i iyi trollemiş. ?
Yayınlanma tarihi sahte diye kaldırtmıştım. Özelikle Luffy'i çok beğendim. Karışmayacağım dursun birileri kaldırtana kadar : ))
Zorocu bi kardeşimiz trollemiş muhtemelen. Zoro 10 bölüm olacakmış. Luffy 8 : ))Luffy'i iyi trollemiş. ?
Bana kalırsa leak'ten sonra abuk subuk cast eklenmesi bilerek yapılan bir hareket.
Sanji olabilir belki haklısındır. Ama birbirlerini tanıyor olabilirler bir şekilde. Yeni mi takip etmeye başlamış? Öyleyse olabilir. Ancak şöyle bir durum var Steven Maeda Emilyy Rudd'u takip etti mesela. Hem de olma ihtimallerinden sonra takip etmeye başladı. Aynı Zamanda yazarla da yakın arkadaşlar. Ancak sızan bu kadroda Emilyy yoktu.Bana kalırsa leak'ten sonra abuk subuk cast eklenmesi bilerek yapılan bir hareket.
Çünkü büyük ihtimalle leak doğru.
Sanji olduğunu yalanlayan elemana soruyorum, Marcus Schriben'i yani Usopp'u niye twitter'dan takip ediyorsun güzel kardeşim? Sanji olmaktan mı utanıyorsun lan yoksa?!
Sen Marcus'u takip ediyorsan bal gibi de leak doğrudur.
Hangi Leakten bahsediyorsunuz?Sanji olabilir belki haklısındır. Ama birbirlerini tanıyor olabilirler bir şekilde. Yeni mi takip etmeye başlamış? Öyleyse olabilir. Ancak şöyle bir durum var Steven Maeda Emilyy Rudd'u takip etti mesela. Hem de olma ihtimallerinden sonra takip etmeye başladı. Aynı Zamanda yazarla da yakın arkadaşlar. Ancak sızan bu kadroda Emilyy yoktu.
Bana kalırsa bir yönetmenin "olası" castteki bir oyuncuyu takip etmesi doğal olur. Çünkü sonuçta bu oyuncular için oyuncu seçimleri oluyor ve Steven da pekala beğenmiş olabilir Emilly Rudd'u , tabii arkadaşlar mı değiller mi pek bir fikrim yok , dediğin gibi olabilir elbette ama benim burada bahsetmek istediğim olay sızdırıldığı iddia edilen oyuncuların twitterda birbirleriyle takipleşmesi.Sanji olabilir belki haklısındır. Ama birbirlerini tanıyor olabilirler bir şekilde. Yeni mi takip etmeye başlamış? Öyleyse olabilir. Ancak şöyle bir durum var Steven Maeda Emilyy Rudd'u takip etti mesela. Hem de olma ihtimallerinden sonra takip etmeye başladı. Aynı Zamanda yazarla da yakın arkadaşlar. Ancak sızan bu kadroda Emilyy yoktu.
BuHangi Leakten bahsediyorsunuz?
Bu sefer IMDB'den olmayan farklı bir sızıntı var ama doğruluğu %100 değil: