Tamamen haklısın. Ben de umutlanmamaya çalışıyorum. Ama ifade edilen bütçeler fena değil ki büyük ihtimalle Amazoun'un Yüzüklerin efendisi gibi bütçeye yük olacak oyuncularlar da anlaşılmayacak. Buda bütenin daha çok görsel efektlerde kullanılmasına sebep olacak.One Piece nasıl diziye uyarlanabilir ki? Seride normalde eğreti durmayan pek çok şey iş gerçek oyuncularla çekmeye geldiğinde çok eğreti durur.
En basitinden Luffy'nin dövüş tekniklerini bile uyarlaması sıkıntı. Ortam atmosfer falan zaten.... Bir de ciddiyet katmak adına tayfa içi samimiyet çok farklı işlenebilir ve tatmin edici olacağından da emin değilim.
Duyurulduktan sonra çok uzun zaman geçmesinin de sağlam bir iş için ağırdan aldıklarına yoruyorum ister istemez. Netflix'in diğer yapımlarına bakınca aşağı yukarı bir fikir oluşuyor. Özellikle Netflix'in en büyük bütçeli dizisi olursa altından kalkabilirler belki. Yüzüklerin Efendisine sağlam bir rakip çıkaracaklarsa bu One Piece olabilir. Sonuçta ilk sezon sadece 10 bölüm olacağı kesin. 150 milyon dolar bütçe söylentisi de çıkmıştı ilk sezon için. Yine yaptıkları diğer işlere göre çok daha fazla bütçe harcayacakları da yapımcılar tarafından dile getirildi. Netflix'de yayınlanan ve yakın zamanda 2. sezonu çıkan Snowpiercer dizisi azda olsa fikir verebilir. Ki yanılmıyorsam çok daha fazla bütçeye sahip olacak derken verilen örnek bu diziydi.
Bu arada önemsiz oludğu için paylaşmamıştım ama Nami rolünü alacağı iddia edilen. Emily Rudd ve Matt Owens (OP dizinin senaristi) yakın arkadaşmış sanırım. Yakın zamanda birlikte paylaşım yapmışlar. Ki söylentilerden sonra Steven Maeda da Emily Rudd'u takip etmişti.