İşin kötüsü E.Oda'nın kendisi de dahil oluyormuş. Bildiğim oyuncuları kendi de görüp onaylayacak. Ona rağmen kötü bir şey çıkarsa - ki bence kötü olacak- durum daha vahim.Serinin tutacağını pek düşünmüyorum. Muhtemelen ilk sezon sonrası kaldırılır.
İşin kötüsü E.Oda'nın kendisi de dahil oluyormuş. Bildiğim oyuncuları kendi de görüp onaylayacak. Ona rağmen kötü bir şey çıkarsa - ki bence kötü olacak- durum daha vahim.Serinin tutacağını pek düşünmüyorum. Muhtemelen ilk sezon sonrası kaldırılır.
Basında netflix varsa bitti zaten. Oda tayfa içi aşk yok derken bunların hepsi tövbe estağfurullah işlere kalkışacak. :/İşin kötüsü E.Oda'nın kendisi de dahil oluyormuş. Bildiğim oyuncuları kendi de görüp onaylayacak. Ona rağmen kötü bir şey çıkarsa - ki bence kötü olacak- durum daha vahim.
Bambaşka şeyler izleyeceğimize eminim. Önce ki live actionları görünce hiç ümit yok.Basında netflix varsa bitti zaten. Oda tayfa içi aşk yok derken bunların hepsi tövbe estağfurullah işlere kalkışacak. :/

Netflix'in yaptığı başka live action var mı? Cowboy B. Henüz çıkmadı ki ertelendi diye biliyorum ana karakter sakatlanmış galiba. Bleach ise sadece asyalı oyuncular vardı ona rağmen çok da kötü değildi.Bambaşka şeyler izleyeceğimize eminim. Önce ki live actionları görünce hiç ümit yok.![]()
Onu oynatmaya para yetmez kendisi Avengers'taki Nebula kıytırık One Piece dizisinde yan rolde ne işi var? Üstelik bir sürü ana karakter varken hepsinde ünlü oyuncularla anlaşmazlar. The Witcher'da bile bütün parayı Henry Cavill'e verdikleri o kadar belli ki diğer castlar, cgi filan çok sırıtıyor. En fazla luffy i ünlü seçebilirler geri kalan hep ucuza oynayacak tanınmamış oyuncu olur. Ayrıca 2y sonraki namiye kadar gelebileceğini sanmıyorum dizi Arlong'a gelmeden biter.2y sonrası Nami için uygundur bu güzel hanfendi Jumanji 2 de izlemiştim baya çevik ismi Karen Gillan.
Smoker için Deadpool 2 deki gelecekten gelen asker vardı bence uygundur ismi josh brollin![]()
.![]()
Güney Afrika çekimi kesin miymiş?One Piece adama Güney Afrika gündemini takip ettirir.
One Piece'nin çekileceği yer çok önemli gerçekten yeni bir Disneyland modeli olacak.Dizinin çekileceği mekan sonradan One Piece temalı parka dönüşecektir buda baya bi turist çeker .Ben Amerika olsam bu fırsatı kaçırmazdımOne Piece adama Güney Afrika gündemini takip ettirir.