Bu listedekilerden kimler hayatta değil şuan acaba :S Kadro eksik gibi:/Yapımcılar şuradan faydalansın işte.
Bu listedekilerden kimler hayatta değil şuan acaba :S Kadro eksik gibi:/Yapımcılar şuradan faydalansın işte.
Ama hem anime hem live action nası olacak.Çift başlı mı gidecek yoksa live action filler arc gibi mi olur???
One Piece'in Hollywood yapımı live-action tv serisi
Teşekkürler, Punk Hazard arkından beri uzun zaman geçtiği için hatırlayamamışım.Kaido'yu indirme olasıklarından Punk Hazard'da bahsetti.
Hayatta olmayanları ben sayayım sana durBu listedekilerden kimler hayatta değil şuan acaba :S Kadro eksik gibi:/
697. Manga bölümüne ya da 623. Anime bölümüne bakarak hafızanı tazeleyebilirsin.Teşekkürler, Punk Hazard arkından beri uzun zaman geçtiği için hatırlayamamışım.
Bıricit helm yazıyor Japonca :/Hayatta olmayanları ben sayayım sana dur
Micheal Jackson, Yusaku Matsuda, Bunta Sugawara, Freddy Mercury, Al Capone, Gandhi, Tim Curry de felç oldu. Eksiğim yoksa diğerleri hayatta Robin kim çıkaramadım yalnız.
Teşekkür ve tebrik ediyorum. Bu hafıza ve hakimiyetle bu live-action projesinde rahatlıkla danışmanlık yapabilirsin diyor ve konuya bağlıyorum.697. Manga bölümüne ya da 623. Anime bölümüne bakarak hafızanı tazeleyebilirsin.
Louise Brook diye çıkıyor başka bir resimde.Robin kim çıkaramadım yalnız.
Steven Tyler - Diamante. Hordy Jones'un çizime dikkatli bak. Micheal Jackson benzersiz bir tiptirLouise Brook diye çıkıyor başka bir resimde.
Michael Jackson yok sanırım bu listede. Steven Tyler sanırım o.