Evet ben belirttim zaten.Şu an konuda fanların yaptığı cast işi mi tartışılıyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
Evet ben belirttim zaten.Şu an konuda fanların yaptığı cast işi mi tartışılıyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
Saçma sapan kostüm işlerine girmesinler de efektle halletsinler. O kadar bütçe ayırmışlar sonuçta.Her şey tamam da Çopper'ı ve Brook'u nasıl yapacaklar acaba? Brook Gotik tarzda yaşlı bir amca olsa, Çopper?
Zenci abiyi anlamıyom. Ama inş Usopp olmaz ya. Sesi inanılmaz sert.
İlk sezon Usopp'un katılmasıyla bitebilir. En fazla Robin katılır. Franky'e Brook'a sıra gelmez diye düşünüyorum. Yoksa dizi tutarsa kendileri manganın çizgisinden ayrılmak zorunda kalırlar. En az 5 sezon sürmeli ki duruma göre dizi tutarsa Oda mangayı hızlandırsın vs.Her şey tamam da Çopper'ı ve Brook'u nasıl yapacaklar acaba? Brook Gotik tarzda yaşlı bir amca olsa, Çopper?
One Piece hayran'e ve seriye hakim birilerinin rol alması ile ilgili bir temenni sanırım. Videoyu yapan adam bu arkadaşın rol alacağının kesin olmadığını söylemiş yorumlarda.Zenci abiyi anlamıyom. Ama inş Usopp olmaz ya. Sesi inanılmaz sert.