Böyle serilerin güzel olması için ciddi paralar gerekiyor. Hazır Netflix muslukları kısarken iyice umudu kesmek lazım : ))Live actiona uygun değil mangalar niye anlamıyor bunlar.
Böyle serilerin güzel olması için ciddi paralar gerekiyor. Hazır Netflix muslukları kısarken iyice umudu kesmek lazım : ))Live actiona uygun değil mangalar niye anlamıyor bunlar.
Live actiona uygun mangalar var ama battle shounenler uymuyor. Mangasını okumadım ama Alita mesela fena değildi. Keza All You Need İs Kill'in Edge of Tomorrow diye bayağı iyi bir uyarlaması var. Tabi Dragon Ball Evolution, Last Airbender gibi uyarlama tarihinin gelmiş geçmiş gelecek en kötü örnekleri olan filmler de mevcut. One Piece bu ikisi arasında olacak bence.Live actiona uygun değil mangalar niye anlamıyor bunlar.
Ha? 12 Haziran derken?Dizi daha önce birçok korsan filminde mekan sahipliğini yapan Güney Afrika'da çekilebilirmiş. Oda onaylı olması ve böyle bir söylenti çıkması nedense heyecanlandırdı.
Dizi 12 haziranda Netflix'te çıkıyor.
Fragman var mı?Dizi daha önce birçok korsan filminde mekan sahipliğini yapan Güney Afrika'da çekilebilirmiş. Oda onaylı olması ve böyle bir söylenti çıkması nedense heyecanlandırdı.
Kaynak ver genç.Dizi daha önce birçok korsan filminde mekan sahipliğini yapan Güney Afrika'da çekilebilirmiş. Oda onaylı olması ve böyle bir söylenti çıkması nedense heyecanlandırdı.
Evet , 12 haziran.Ha? 12 Haziran derken?
Hayır.Oyuncular bile belli değil , tam 1 ay önce açıklarlar diye tahmin ediyorum ama açıklamadılar.Bekliyoruz halaFragman var mı?
Söylenti olmasa verirdim.Kaynak ver genç.
@justahuman paylaşmış bak. Animesi geliyor tanıtımda yazıyor bölümler zaten.Söylenti olmasa verirdim.
12 Haziran'ın kaynağı https://nationeditions.com/netflix-...release-date-and-other-updates-on-this-anime/ bize daha geç gelecek gelecekse.