5 senede 5 dizi çekmiştim ben şimdiye :/
Oyunculardan biri Insta hesabında paylaşmış. 2023 yazıyor.Çekimlerin tamamlandığını gördüm de 2023'ü göreemedim. Nerede yazmışlar ?
önceki sayfalarda shanks'ın gemisinin fotosu vs var onun dışında diziye ait sadece oyuncular var ama güncel haber olarak ne var bilmiyorumhiç haber yok mu diziden ya konu iyice ölmüş. bi resim falan gelmedi mi hiç?
Çekimleri bitti dizinin 2023 un ilk ceyreginde birkaç saniyelik trailer gösterilir ikinci çeyrekte uzun bir trailer olur üçüncü çeyrekte de yayınlarlar.Bu süreçte çok birşey paylasmadilar ketum davrandılar.hiç haber yok mu diziden ya konu iyice ölmüş. bi resim falan gelmedi mi hiç?
Sanji'yi hadım etmişler diye yorumladım.Netflix'in "One Piece" Uyarlaması Aslına Sadık Kalacak – Kayıp Rıhtım
One Piece dizisi aslına sadık olarak hazırlanıyor. Netflix dizisinin başındaki isim Matt Owens, hayranları rahatlatacak açıklamalarda bulundu.kayiprihtim.com
Ben kesin tayfa içi aşk olur diyordum şaşırtmaya devam ediyorlar .Netflix'in "One Piece" Uyarlaması Aslına Sadık Kalacak – Kayıp Rıhtım
One Piece dizisi aslına sadık olarak hazırlanıyor. Netflix dizisinin başındaki isim Matt Owens, hayranları rahatlatacak açıklamalarda bulundu.kayiprihtim.com
Yani. Belki çizgifilm olduğu için olması gerektiği kadar sırıtmasa da Sanji'nin bazı hareketleri direkt tacize giriyor.Sanji’nin kadınlara olan hayranlığını sürdüreceğini ancak bariz sebeplerden dolayı daha önce manga ve animede olduğu gibi onlara karşı abartılı veya şehvet düşkünü olmayacağını açıkladı.