Chibi Luffy sempatiklikte tavan yapmış bir bebedir. Bu ise feci itici duruyor. Aşırı suratsız asker çocuğu havası var.Çocuk Luffy için fazlasıyla ciddi ve kibirli durmakta. Ama neyse max 1 bölüm sürecek zaten flashback kısımları.
Chibi Luffy sempatiklikte tavan yapmış bir bebedir. Bu ise feci itici duruyor. Aşırı suratsız asker çocuğu havası var.Çocuk Luffy için fazlasıyla ciddi ve kibirli durmakta. Ama neyse max 1 bölüm sürecek zaten flashback kısımları.
Ne fark eder reis. İnsanların rengine göre ..wd.23.122.Oğlum luffy beyaz tenli değil mi? Bu çocuk siyahi kökenli gibi duruyor. Ben mi yanlış algılıyorum şu an?
Luffy bizim dünyada yaşasaydı brezilyalı olurdu demiş bu Oda denen şaklaban.Ondan dolayı böyle tipler oynatıyorlar.Oğlum luffy beyaz tenli değil mi? Bu çocuk siyahi kökenli gibi duruyor. Ben mi yanlış algılıyorum şu an?
Anti sjwcilik kazanacak!Ne fark eder reis. İnsanların rengine göre ..wd.23.122.
Gerçekten bunun içinse mantıklı bir seçim : )Luffy bizim dünyada yaşasaydı brezilyalı olurdu demiş bu Oda denen şaklaban.Ondan dolayı böyle tipler oynatıyorlar.
Aaa olur mu reis adamlar beyazı kara yapıyorlar eşitlik (!) için böyle fırsatı kaçırırlar mı...Bu arada Brezilya'nın yarısı rahat beyazdır belki de neyse hadi çok şeetmeyelim. Oda, Luffy bizim dünyada olsa Ronaldinho olurdu demiş
Bu arada Brezilya'nın yarısı rahat beyazdır belki de neyse hadi çok şeetmeyelim. Oda, Luffy bizim dünyada olsa Ronaldinho olurdu demiş
Seni bugün feci ırkçı gördüm hayırdır? All lives matter diyecek gibi duruyorsun sankiAaa olur mu reis adamlar beyazı kara yapıyorlar eşitlik (!) için böyle fırsatı kaçırırlar mı...