Bu yapım bence tutarsa sadece biz One Piece severler açısından değil tüm fantastik eserler açısından hayırlısı olur.Çok tanınmış ünlü bir oyuncuya tüm parayı verip geri kalan castı saçma sapan seçmelerinin acısını witcher da çekti netflix, ordan akıllanmış gibiler. Dizi tutarsa 2. Sezona amiraller beyaz sakal marco vs gibi önemli karakterlere ünlü oyuncu getirirler büyük ihtimalle.
Castın tipleri ben begendim açıkçası umarım oyunculukları da iyidir de ilk kez bir live action başarısı olur.
Son zamanlarda eserleri bir yazarların değiştirmesi modası var kendi fantezilerine göre. Senaryoya sadık kalmamak, karakterlerin etnik kökenleriyle oynamak, kafalarına göre karakter eklemek çıkarmak vesaire vesaire.
İşin ucunda nasıl bir çıkar var orası benim bilebileceğim bir iş değil. Ama One Piece gibi diğer tüm eserlerden uyarlaması çok daha zor olan ve birtakım değişikliklere keyfi değil mecburen gidilmesi gereken bir eser aslına olabildiği kadar sadık kalır ve başarılı olursa o zaman gözardı edilemeyecek bir örnek olur.