Bence heniz büyük oyuncularla anlaşma aşamasına gelinmedi. Smoker ise eğer sızan liste doğruysa ilk sezon olacak bir karakter.Belli olmaz parayı veren Brolini çalar.
@Koby
Makyajla sorun olmaz otuzlara çekilir ya. Beyaz saç falan yakışır.
Bence heniz büyük oyuncularla anlaşma aşamasına gelinmedi. Smoker ise eğer sızan liste doğruysa ilk sezon olacak bir karakter.Belli olmaz parayı veren Brolini çalar.
@Koby
Makyajla sorun olmaz otuzlara çekilir ya. Beyaz saç falan yakışır.
Luffy'nin yeni görselleri düştükçe oyuncuya ısınıyorum. Zoro için tam tersi.Nami'ye söylenecek söz yok, bence kusursuz. Usopp'tan en baştan beri eminim. Sanji hala büyük bir soru işareti.
Oyuncunun değil, doktorların emeği... Bayaaaa bir emek lazım...Bu işten iyi para kazanacak nasıl olsa, o zamana kadar hazır olur Yeni Dünya Namileri...
Emek dediğin nedir ki? :/
Doktorlar için o bir şey değil ya paradan haber ver yeter diyorlar.Oyuncunun değil, doktorların emeği... Bayaaaa bir emek lazım...
Biraz önce Usopp ve Sanji'yi de paylaşmış:
Tam tersi bu son alıntıladığın görseldeki Zoro, bence Mangadaki Zoro'yu bayağı iyi yansıtmış. Kafası yeşil olduğundan değil, duruşu o bakışlar falan da aynı şekilde.Zoro için tam tersi.
Suratı çok tombul kaçmış Zoro içinTam tersi bu son alıntıladığın görseldeki Zoro, bence Mangadaki Zoro'yu bayağı iyi yansıtmış. Kafası yeşil olduğundan değil, duruşu o bakışlar falan da aynı şekilde.
Belki de manga Zoro'ya benzedikçe soğuyorsundur manga Zoro'nun bizzat şahsından dolayı
Çok dikkatimi çekmedi. Ufak tefek şeyler farklı olabilir tabi.Suratı çok tombul kaçmış Zoro için
Öyle bir şey imkansız çünkü ben Zoro'yu çok severim. Tipolojilerin Nami-Usopp gibi kusursuz olmasını beklemiyorum zaten.Oyuncular açıklandığından beri Luffy ve Zoro yeterli diyordum zaman geçtikçe Luffy'ye daha çok ısınırken Zoro'da bu tam tersi oldu neden bilmiyorum. Aurasıyla falan alakalı olsa gerek,Zoro'yu oynayacak adam sönük görünüyor gözüme. Sanji'den kalite akıyor mesela oda tip olarak benzemiyor.Tam tersi bu son alıntıladığın görseldeki Zoro, bence Mangadaki Zoro'yu bayağı iyi yansıtmış. Kafası yeşil olduğundan değil, duruşu o bakışlar falan da aynı şekilde.
Belki de manga Zoro'ya benzedikçe soğuyorsundur manga Zoro'nun bizzat şahsından dolayı