Bir iki kanaldan bana ulaşanlar oldu "Yorumlasak katılır mısınız?" diye.Bu dizi çıkınca milyonluk Youtube kanallarının boş analizlerini izleriz. Komik olur 10 bölüm OP izleyip 30 dakika derin video çekmek.
Bir iki kanaldan bana ulaşanlar oldu "Yorumlasak katılır mısınız?" diye.Bu dizi çıkınca milyonluk Youtube kanallarının boş analizlerini izleriz. Komik olur 10 bölüm OP izleyip 30 dakika derin video çekmek.
Balik adam arcına kadar işleyebilirler orayı.6. Sezonu 20-30 bölüm civarı olacak herhalde .
Bence ÇOK İYİ becerirler çünkü Amazon aynısını yaptı ve şimdi rekabet oluştuO değil de luffy'nin lastik efektleri falan. Düşününce ufaktan bir facia gibi geliyor.
Bu değil de, Gatling Gun yaparken Luffy'i oynayacak aktörün yüz ifadesi çok önemli. Kolları uzaya kısala, saatte 40km hızla, sağa sola, ileri geri hareket ederken salak salak sırıtacak mı yoksa o şaklabanlığın ortasında ciddi bir yüz ifadesi mi takınmaya çalışacak? Her türlü komik oluyor kafanda canlandırınca. Zor. :sBence ÇOK İYİ becerirler çünkü Amazon aynısını yaptı ve şimdi rekabet oluştu
Al sana "The Boys" ve "Fantastic Four" spoileri:
Mecburen bilirkişi almaları gerekecek. Türkiye'de şimdi bile 50 bin potansiyel izleyici var aktif videolara bakınca. Dizi çıkınca rahat 250 bin kişi olur. Geleceği parlak güzel pazar aslında.Bir iki kanaldan bana ulaşanlar oldu "Yorumlasak katılır mısınız?" diye.
Ben en çok gear fourth'u merak ediyorum fakat daha çok var orayaBu değil de, Gatling Gun yaparken Luffy'i oynayacak aktörün yüz ifadesi çok önemli. Kolları uzaya kısala, saatte 40km hızla, sağa sola, ileri geri hareket ederken salak salak sırıtacak mı yoksa o şaklabanlığın ortasında ciddi bir yüz ifadesi mi takınmaya çalışacak? Her türlü komik oluyor kafanda canlandırınca. Zor. :s
Ben en çok bacakları vücutlarının 4/1'inden daha az yer kaplayan kocaman kaslı adamları n'apıcaklar onu merak ediyorum.Ben en çok gear fourth'u merak ediyorum fakat daha çok var oraya
Ben en çok bacakları vücutlarının 4/1'inden daha az yer kaplayan kocaman kaslı adamları n'apıcaklar onu merak ediyorum.
Tabi bir de Mihawk'ın kılıcı var, sırtına nasıl takıp çıkarıyor görebiliriz belki sonunda. :d