10 bölümde Grand Line mı? :OReddite paylaşılmış forumda yeni olduğum için eski mi yeni mi bilmiyorum bende bugün gördüm
1000 bölüm OP animesi izleyen kitleye ilaç gibi gelir.
10 bölümde Grand Line mı? :OReddite paylaşılmış forumda yeni olduğum için eski mi yeni mi bilmiyorum bende bugün gördüm
Animesini izlemiyorum ki ben, buna bakarım ama dizi sonuçta merak ettim.Bunu izledikten koşa koşa sövdüğünüz animeye gideceksiniz. Sir.Zero
Reddite paylaşılmış forumda yeni olduğum için eski mi yeni mi bilmiyorum bende bugün gördüm
Animelerin live actionları çoğunlukla kötü olur. Death Note da bile sı*tılar.Ryuk dışında animasyonluk bir şey yoktu. Luffy'nin animasyonunu dört gözle bekliyorumAnimesini izlemiyorum ki ben, buna bakarım ama dizi sonuçta merak ettim.
Gaimon için bir bölüm bile koymamışlar umarım seride gösterirler.Reddite paylaşılmış forumda yeni olduğum için eski mi yeni mi bilmiyorum bende bugün gördüm
op mangası bitmeden mangaya yetişecekler galiba negzel işte ölmeden bitiririz ikisini de10 bölümde GL mı .s wow beklentiler git gide düşüyor...
Üzgünüm ama buna imkan yok. Böyle şeyleri hiç beklemeyin derim. Bunlar gerçek dünyaya taşınamayacak kadar absürt şeyler. Taşınabilse bile uyarlamalarda zaman sıkıntısı vardır. Böyle şeylere vakit ayırmazlar.Gaimon için bir bölüm bile koymamışlar umarım seride gösterirler.