Şuradakiler bayağı benziyor, makyajdan falan herhalde. Op versiyonu olsa oturur izlerdim. Gerçi her türlü izleyecez
Günde bir kaç milyon dolar harcadığı için çıkmış zaten problem...Alice, KK ve Fantastik Canavarlardan sonra toparlamıştır o.
Ayda 2 milyon dolar harcıyormuş. Senede 2-3 film çekmesi lazım işte dengelemek için.Günde bir kaç milyon dolar harcadığı için çıkmış zaten problem...
Shanks seride kaç bölüm görüldü ki zaten? Bir başlangıçta, bir Luffy aranıyor posterinde, birde Marineford arc'ında. Hem Johnny Depp sever böyle senaryoyu. Neden olmasın?Johnny Depp borç harç içinde kalmadıysa zor o iş.
Yeşil kafalı kimi tanıyorsun ALLAH aşkına?Gerçek mi bu?
Chris ‘ten Zoro olur mu yahu adam sarışın .
Live Actionlarda yetenekleri bir olsun yeterli. İlla ki suratları da benzeyecek diye birşey yok benim için. Oyuncu rolün hakkını veriyorsa benim için sorun yok.Tony Jaa'da Asyalı Sanji demiş.
Olursa sevinirim de olmaz.Shanks seride kaç bölüm görüldü ki zaten? Bir başlangıçta, bir Luffy aranıyor posterinde, birde Marineford arc'ında. Hem Johnny Depp sever böyle senaryoyu. Neden olmasın?
Yeşil kafalı kimi tanıyorsun ALLAH aşkına?
Live Actionlarda yetenekleri bir olsun yeterli. İlla ki suratları da benzeyecek diye birşey yok benim için. Oyuncu rolün hakkını veriyorsa benim için sorun yok.
Ne desem bilemedim .Shanks seride kaç bölüm görüldü ki zaten? Bir başlangıçta, bir Luffy aranıyor posterinde, birde Marineford arc'ında. Hem Johnny Depp sever böyle senaryoyu. Neden olmasın?
Yeşil kafalı kimi tanıyorsun ALLAH aşkına?
Live Actionlarda yetenekleri bir olsun yeterli. İlla ki suratları da benzeyecek diye birşey yok benim için. Oyuncu rolün hakkını veriyorsa benim için sorun yok.