Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] One Piece Hakkındaki En İyi Teorilerden Biri

• Konbuyu başlatan Fantasy
  • Başlangıç tarihi
Hadi bende size bir sporiel vereyim . Arkadaslarin teorileri dogru one piece haznesi tek parca hazinesi adalari birlestirmek ve denizleri ayni zamanda eski karanlik guc yerinj simdi adalet olan karanlik taraf eskiden karablik tarafti ama biz simdi guya adalet dile biliyoruz denizciler yenilecek ve dunyada baris olacak. Luffy , law yonkou olacak hatta 5. Yonkuo diye anilan kisi de olacak o da zoro ;) yalniz usopp baya guclenecekmis bu dogrumu bilmiyorum hatta lawi devirecekmis .

Hadi bende size bir sporiel vereyim . Arkadaslarin teorileri dogru one piece haznesi tek parca hazinesi adalari birlestirmek ve denizleri ayni zamanda eski karanlik guc yerinj simdi adalet olan karanlik taraf eskiden karablik tarafti ama biz simdi guya adalet dile biliyoruz denizciler yenilecek ve dunyada baris olacak. Luffy , law yonkou olacak hatta 5. Yonkuo diye anilan kisi de olacak o da zoro ;) yalniz usopp baya guclenecekmis bu dogrumu bilmiyorum hatta lawi devirecekmis .
Yonkouluk sistemi kalkmazsa Dragon'un devriminin amacı kalmaz :D

Yani yonkou olacaklar luffy ve law . Zoro da 5yonkou gibi anliyiyor yani o derece bir gucte en sounda one piece bulunuyor dunya barisi saglaniyor yonkouluk vs kalmicak

Bence sadece luffy robin
ve sanjinin hayali deilde tum uyelerin hayallerini icerecek genislikte olsaydi on numara olacakti okudugum en guzel teorilerden biriydi

Sengoku nun Buddha meyvesini yemiş olması bana Maymun Kral teorisini mantıklıymış gibi gösteriyor. Mihawk ın söylediği müttefik bulma yeteneği; gelişerek artacak gibi( Mink, Wano vs.) Devrim ordusu gibi organize bir ekibin hali hazırda var olması gibi durumlar olayı söylenen doğrultuya getirecektir. Raftel in yerinin 4 ayrı noktanın ortasında bir koordinat olarak gösteriliyor olması; bitirilmesi istenilen bir yap-boz u anımsatıyor. 4 tane deniz var ve 4 tane koordinat var. Yap-boz tamamlanınca "One Piece olacak. Raftel,Punk Hazard misali Log Pose de görülmeyecek bir ada olduğundan dolayı. Kıta hareketlerinin sonucunda ortaya çıkacağını düşünüyorum...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık