Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] One Piece Hakkındaki En İyi Teorilerden Biri

• Konbuyu başlatan Fantasy
  • Başlangıç tarihi
Teoriler mantık çerçevesinde üretilir (serinin kendi içerisindeki mantıktan bahsediyorum). Nasıl beyaz sakal meyvesini kullanınca deniz yerinden kalkıyordu, yer yarılıyordu ise arkadaşın bahsettiği gibi red line parçalanırsa çok çok daha büyük felaketler olması muhtemeldir. OP dünyasındaki normal insanlarda böyle felaketlerden canlı kurtulamaz.

Her şeye inanıyoruz bunlara mı inanmıcaz veya Oda bir kılıf uydurur deyip geçeceksek teori üretmeyi ve üzerinde tartışmayı bırakalım.
bu serideki fizik kuralları ile gerçek dünya arasındaki fizik kuralları farklı, Red line parçalanırsa büyük felaketler olmayabilirde bunu bilebilir miyiz? ''Her şeye inanıyoruz bunlara mı inanmıcaz veya Oda bir kılıf uydurur'' deyip geçmiyorum, o dediğim olursa bu dediğim de pek ala olabilir diyorum.

bu serideki fizik kuralları ile gerçek dünya arasındaki fizik kuralları farklı, Red line parçalanırsa büyük felaketler olmayabilirde bunu bilebilir miyiz? ''Her şeye inanıyoruz bunlara mı inanmıcaz veya Oda bir kılıf uydurur'' deyip geçmiyorum, o dediğim olursa bu dediğim de pek ala olabilir diyorum.
Yer çekimi var, suyun kaldırma kuvveti var, depremler tusunamilere yol açıyor, ateş yakıyor, hatta franky'nin kolayla çalışması her ne kadar fantastik görünsede sıkıştırılabilir gazın mekanik enerjiye dönüşümü mantığına uygun, lastik elektrik yalıtganı, altın iyi bir elektrik iletkeni ve daha bir çokları var. OP dünyasında sadece fizik kuralları değil kimya kuralları gibi de bir çok şey gerçek hayata uygun ve esinlenme.

''Red line parçalanırsa büyük felaketler olmayabilir de'' üzgünüm ama bu görüşünüze şahsi kanaatim neticesinde katılmıyorum aksi takdirde Oda benim gözümde kılıf uydurmuş olur.

Ya tabi fizik kurallari farkli ama temel olan kurallar orda da gecerli. Yercekimi olsun suyun kaldirma kuvveti olsun dalga prensibi olsun bunlar op dede var. Ayrica olmasa sacma olur. Op de aslinda bizim mantikdisi dedigimiz sey seytan meyvesi temeli uzerine oturtulmus seyler. Yani onunda bir mantigi tutarliligi var kendi icinde.
Ayrica wb yumrugu ile tsunami olusuyor ancak redline yikilinca olmayacak ha. Buna dugonlar bile guler. Oda o kadar mantiksiz bir adam degil.

Yer çekimi var, suyun kaldırma kuvveti var, depremler tusunamilere yol açıyor, ateş yakıyor, hatta franky'nin kolayla çalışması her ne kadar fantastik görünsede sıkıştırılabilir gazın mekanik enerjiye dönüşümü mantığına uygun, lastik elektrik yalıtganı, altın iyi bir elektrik iletkeni ve daha bir çokları var. OP dünyasında sadece fizik kuralları değil kimya kuralları gibi de bir çok şey gerçek hayata uygun ve esinlenme.

''Red line parçalanırsa büyük felaketler olmayabilir de'' üzgünüm ama bu görüşünüze şahsi kanaatim neticesinde katılmıyorum aksi takdirde Oda benim gözümde kılıf uydurmuş olur.

Ayni anda benzer seyleri yazmisiz:good: aklin yolu bir

Oda bi siteye üye olup animenin sonunu yazıp denemiş mi napmış bakmış herkes beğeniyo böyle yapim mi demiş Sadece seriyi izleyen biri olarak yane benim için iyi bi son :)))

Efsanevi ülke/ada/krallık, D.'lerin ülkesi veya raftel herneyse işte atlantis çakması çıkacak aga:good: birde bu teoriye dragon ve bb'nin kesin eklenmesi gerekiyor yoksa noksan kalıyor, bb ile sadece final vs olmayacak bence, adam bağırıyor hayaller asla ölmez diye. Luffy çocuğu gibi Sırf kk olacam veya one piece bulacağım diye hareket ettiğini düşünmüyorum. Bb'nin nasıl şeytan meyvelerinden haberi varsa, gizli tarihten de haberi vardır.:artiz:

Bu teori önceden benim aklıma gelmiş, ancak olmaycağını düşünmüştüm. Hala da öyle düşünüyorum ancak eğer olacağı varsayılırsa aslen o korsanlara karşı koyan bir takım insanlarında D.'lerin ataları olduğu ve tıpkı bir korsan tayfası gibi gemiye sahip oldukları da söylenebilir. Örneğin Law'ın ailesinin doktor olması Law'ın atasının gemide doktor olduğunu falan gösterebilir. Ayrıca One Piece'de ırklar karışık yaşamıyor,hepsi ayrı ayrı yerlerde yaşıyor ama D.'ler arasında dev de var. Bu o krallığı koruyan farklı farklı yerlerden toplanmış bir takım insanların olduğunu gösterebilir

zaknafein

öncelikle merhabalar yeni bir üyeyim bu da ilk yorumum matgeret weis-tracy hickman ikilisinin yazdığı ölüm kapısı serisi var oda bu seriden kesin etkilenmiş demeyim ama okursanız sanki bu teori üstüne yazılmış bir seri okumuş gibi olacaksınız bence belki op den başka izler de görebilirsiniz teşekkürler

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık