Shichiler net balondur.
Neden öyle düşünüyorsunShichiler net balondur.
Forumda onlar kadar çaplarından büyük görülen adam yok.Neden öyle düşünüyorsun
Hepsi bir İmparator oluşu mu etmez mi ? peki Çapı nedir sana göreForumda onlar kadar çaplarından büyük görülen adam yok.
İmparator oluşumu eder ama bu onların çoğunu elit komutan lvl yapmaz.Dof g4e eziliyor,Jinbei g2ye oha çekiyor,çaylak Ace'le berabere kalıyor,Croco'nun alabasta durumu zaten rezil.MF'de biraz itibar yaptırdı.Law desen Doffy'ye ezilerek yeniliyor,Hancock için Coby yollanıyor,Moria'nın olayı zaten komik.Shichiler için hype yapabileceği bir Mihawk ve Weevil'ı kaldı elinde.Mangadan yonkoları sadece amiraller ve shichiler durdurabilir cümlesini sayısız kere hatırlatan arkadaşlar Linlin'in Dof'u yendiği bilinen Luffy'yi yenmesi için yolladığı Cracker muhabbetini istedikleri yöne çekiyor ama onu da söyliyeyim.Hepsi bir İmparator oluşu mu etmez mi ? peki Çapı nedir sana göre
Katılıyorum fazla abartılıyorlar.İmparator oluşumu eder ama bu onların çoğunu elit komutan lvl yapmaz.Dof g4e eziliyor,Jinbei g2ye oha çekiyor,çaylak Ace'le berabere kalıyor,Croco'nun alabasta durumu zaten rezil.MF'de biraz itibar yaptırdı.Law desen Doffy'ye ezilerek yeniliyor,Hancock için Coby yollanıyor,Moria'nın olayı zaten komik.Shichiler için hype yapabileceği bir Mihawk ve Weevil'ı kaldı elinde.Mangadan yonkoları sadece amiraller ve shichiler durdurabilir cümlesini sayısız kere hatırlatan arkadaşlar Linlin'in Dof'u yendiği bilinen Luffy'yi yenmesi için yolladığı Cracker muhabbetini istedikleri yöne çekiyor ama onu da söyliyeyim.
Hayır tabikide güçlüdür ama en fazla Amiral seviyesidir. Filo Amirali = Amiral bana göre, olsa olsa bir tık üstüdür. Sengoku Yonko seviyesi diyenler için diyorum. Zaten Filo Amiralleri eski Amiraller oluyor.Amiraller Sağ Kollar gibi değilde daha ele avuca sığmayan bir konum olduğu için yaşlılık halinde bir Amiral bir F.A'dan güçlüyse şaşırmam. Ama Sengoku ve Garp savaşmamakta dirensede bazı noktalarda savaşmak zorunda kaldılar. Bir vuruşa tüm Karasakal tayfasını uçurması o pozisyonun sadece politik bir güç olmadığını gösterir bence
Haklısın ama G4 ezilmek kötü değil bence g4 çok güçlü bir mod Luffy sürekli kalabilse Cracker'da çok sorun oluşturmazdı. Hancock Coby muhabbeti için erken Coby güçlenmiştir ama Hancock'u alabileceğini sanmıyorum. Mihawk'ada çapsız adamlar yollamışlar meselaİmparator oluşumu eder ama bu onların çoğunu elit komutan lvl yapmaz.Dof g4e eziliyor,Jinbei g2ye oha çekiyor,çaylak Ace'le berabere kalıyor,Croco'nun alabasta durumu zaten rezil.MF'de biraz itibar yaptırdı.Law desen Doffy'ye ezilerek yeniliyor,Hancock için Coby yollanıyor,Moria'nın olayı zaten komik.Shichiler için hype yapabileceği bir Mihawk ve Weevil'ı kaldı elinde.Mangadan yonkoları sadece amiraller ve shichiler durdurabilir cümlesini sayısız kere hatırlatan arkadaşlar Linlin'in Dof'u yendiği bilinen Luffy'yi yenmesi için yolladığı Cracker muhabbetini istedikleri yöne çekiyor ama onu da söyliyeyim.
Eski Amiraller olması çok normal bir anda Filo Amirali olma şansları yok zaten. Barsolino'da Koramiraldi bir aralar sonuçtaHayır tabikide güçlüdür ama en fazla Amiral seviyesidir. Filo Amirali = Amiral bana göre, olsa olsa bir tık üstüdür. Sengoku Yonko seviyesi diyenler için diyorum. Zaten Filo Amiralleri eski Amiraller oluyor.
İmparator oluşumu eder ama bu onların çoğunu elit komutan lvl yapmaz.Dof g4e eziliyor,Jinbei g2ye oha çekiyor,çaylak Ace'le berabere kalıyor,Croco'nun alabasta durumu zaten rezil.MF'de biraz itibar yaptırdı.Law desen Doffy'ye ezilerek yeniliyor,Hancock için Coby yollanıyor,Moria'nın olayı zaten komik.Shichiler için hype yapabileceği bir Mihawk ve Weevil'ı kaldı elinde.Mangadan yonkoları sadece amiraller ve shichiler durdurabilir cümlesini sayısız kere hatırlatan arkadaşlar Linlin'in Dof'u yendiği bilinen Luffy'yi yenmesi için yolladığı Cracker muhabbetini istedikleri yöne çekiyor ama onu da söyliyeyim.