Bir insan gibi UnutarakNasıl manga okuyorsun anlamıyorum valla.
Bir insan gibi UnutarakNasıl manga okuyorsun anlamıyorum valla.
Hız falan da Dof'un lehinedir muhtemelen.Mingo'nun Jozu'dan iyi olduğu sadece 1 alan olabilir o da meyve uyanışı. Kalan konularda Jozu Mingo'ya tur bindirir.
Aynen muhtemelen. 2 eder maks. Jozu easy win. Yerden yere vurur.Hız falan da Dof'un lehinedir muhtemelen.
Jozu, Cracker, Doffy sağlam adamlarda şu çöp Smoothie nasıl İmparator 2. Adamı olarak görülüyor hayret ediyorum.Hız falan da Dof'un lehinedir muhtemelen.
Jozu, Cracker, Doffy sağlam adamlarda şu çöp Smoothie nasıl İmparator 2. Adamı olarak görülüyor hayret ediyorum.
Smoothie hakkında pek birşey göremedik Oda gücünü göstercem felan tarzı konuşmuştu bakalım nası çıkıcak.Jozu, Cracker, Doffy sağlam adamlarda şu çöp Smoothie nasıl İmparator 2. Adamı olarak görülüyor hayret ediyorum.
O slash atmayı çok kılıç utası yapıyor etkilenmedim yani
Bu mu çöp Smoothie'deki saldırı gücü üstteki isimlerden hiçbirinde muhtemelen yoktur.
Artık kılıç ustası olmayanlar bile yapıyor. (Apoo)O slash atmayı çok kılıç utası yapıyor etkilenmedim yani
Her kılıç ustası bu kadar slash mi atıyor Tam gücünde attığı bir slash bile değil,meyvesi desen dokundun mu suyunu emiyor.Croco'nun sağ eli=Smoothie'nin herhangi bir darbesi.O slash atmayı çok kılıç utası yapıyor etkilenmedim yani
Smoothie eliyle sıkınca olmuyor muydu o yaHer kılıç ustası bu kadar slash mi atıyor Tam gücünde attığı bir slash bile değil,meyvesi desen dokundun mu suyunu emiyor.Croco'nun sağ eli=Smoothie'nin herhangi bir darbesi.