Yalnız orada jozu baya bir sure hareket etmedi. Bildiğin croco ile laf kaynattılar adam'da tık olmadı. Dof>jozu bence.Sorun şu Dof'un Jozu'yu durdurabilmiş olması onu Jozu'dan güçlü yapmaz.Jozu'ya hasar verebilecek bir kozu yok Dof'un.
Yalnız orada jozu baya bir sure hareket etmedi. Bildiğin croco ile laf kaynattılar adam'da tık olmadı. Dof>jozu bence.Sorun şu Dof'un Jozu'yu durdurabilmiş olması onu Jozu'dan güçlü yapmaz.Jozu'ya hasar verebilecek bir kozu yok Dof'un.
Kontrolüne aldığı adama direkt üstünlük sağlamış oluyor isterse denize doğru yürütür yine öldürür )Sorun şu Dof'un Jozu'yu durdurabilmiş olması onu Jozu'dan güçlü yapmaz.Jozu'ya hasar verebilecek bir kozu yok Dof'un.
dof, jozunun tepesine çöktüğü için ezikleniyor ama g4 jozuya sinek ısırığı gibi gelir jozu (+elmas) gibi, mink (inu,neko), samuraylar (her ne kadar pek görmemiş olsakta, tahmini) gibi fiziksel olarak aşırı güçlü adamlar bence g4 ü rahat karşılar, bu tip adamlar yumrukla inecek cinsten adamlar değil nitekim jackin minkleri yenmesi kimyasal kullanmasıyla gerçekleşiyor. serideki misyonları bi dof etmiyor olabilir fakat gayet güçlü adamlar bence. Lufi dofa vurduğu gibi basit bi g4 yumuruğu atacak jozu 1 km uçacak hayalimde canlandıramıyorum o sahneyi.Doflamingo boş çar değil G4 Luffy'den net güçsüz kaldığı için gömmeye luzüm yok. G4 Luffy Jozu ve Cracker'ı aşıyor. Uyanış Croco
Saldırı gücü bakımından Cracker ve Jozudan daha iyi tabi Cracker ve Jozu daha dayanıklı tank karakterler
Parasite ile adamı kitledi zaten benim demek istediğim Dof yakalasa bile Jozu'ya hasar veremez.Uyanışıyla zar zor hakisi tam gelmemiş Luffy'ye anca hasar verebiliyorken.Yalnız orada jozu baya bir sure hareket etmedi. Bildiğin croco ile laf kaynattılar adam'da tık olmadı. Dof>jozu bence.
İki yıl önce amiral oldu. Meyveyi ise yeni yediğini kendi söyledi.Böyle bişey nerde geçiyor ya
İshoo dressrosada meyveyi yeni yediğini söyledi. 2 yıl önce de aokiji ayrılınca amiral olmuştu.Kaynak?
Knk yeni yediğini nerede söyledi ? Artı Aokiji ayrılır ayrılmaz mı donanmaya girmişİshoo dressrosada meyveyi yeni yediğini söyledi. 2 yıl önce de aokiji ayrılınca amiral olmuştu.
Nasıl manga okuyorsun anlamıyorum valla.Knk yeni yediğini nerede söyledi ? Artı Aokiji ayrılır ayrılmaz mı donanmaya girmiş