Oda'yi sevmiyorum seni seviyorum ondan ben sana Oda demem.Oysa herkes bana Oda diyor.
Amaneden
Oda
Oda'yi sevmiyorum seni seviyorum ondan ben sana Oda demem.Oysa herkes bana Oda diyor.
Beni sevirmisen?Oda'yi sevmiyorum seni seviyorum ondan ben sana Oda demem.
Amaneden
Oda
Oda'yi sevmiyorum seni seviyorum ondan ben sana Oda demem.
Amaneden
Oda
Banlanmasına iddiaya girmek hiç eğlenceli değil bence. Luffy kazanacak ama iddiaya girme dönemi eğlenceli, banda bir esprisi olmuyor. Süre ne kadar hacı?Hanımellere yapabileceğim bir şey yok ama Luffy alacak, almalı, banlanacam yoksa
1 hafta ban veya 1 hafta Garp fanı olacam demiştim sanırım.Garp'ın enleri konularını açacam.Ban herkese itici geliyor belki Smoker diğer cezayı seçer.Banlanmasına iddiaya girmek hiç eğlenceli değil bence. Luffy kazanacak ama iddiaya girme dönemi eğlenceli, banda bir esprisi olmuyor. Süre ne kadar hacı?
Çok az çalışsa gene iyi. Hiç çalışmıyor hiç.Bende dün hatırladım.Bu Oda denen adam çok az çalışıyor.Bizim gibi fanlar bekletilir mi?
Söylediklerini düşününce direk hak verdim.İnşallah seri çok uzamazda biz yada Oda ölmeden biter...Çok az çalışsa gene iyi. Hiç çalışmıyor hiç.
üniversitedeyim, çocuklarımın one piece'i bilinçli olarak göreceğini düşünüyorumSöylediklerini düşününce direk hak verdim.İnşallah seri çok uzamazda biz yada Oda ölmeden biter...