Çocukları geçtim bazı arkadaşların torunlarını n görme ihtimali var.üniversitedeyim, çocuklarımın one piece'i bilinçli olarak göreceğini düşünüyorum
Bizde alışkınız bende uzun zamandır takip ediyorum, bitince de çok üzülcem kesin. Ama konuları çok uzatmıyo muYavaş ilerlemesini seven bi ben varım sanırım. Bitmesin işte ne güzel. Yaklaşık 8 senedir OP takip ediyorum ben bununla büyümüşüm zaten alışkınım.
Her şey kaderde yazılı. Luffy'nin bugüne dek üzerinden geçtiği rota Roger'ınki ile benzer. Tarih bir kez daha tekerrür ediyor ve Luffy, Roger'ın o şapkayla aldığı yaraları bir kez daha alıyor. Uzun lafın kısası, şapkanın aldığı hasarların hepsini bir araya getirdiğin zaman bir harita oluşuyor. Bunun için ise Luffy maceraya devam etmeli.Aslında boş yere uğraşıyor tayfa raftelin yeri kesin o hasır şapkanın bir yerlerinde yazıyordur
Yoksa neden bu kadar önemli olsun maliyeti ne bunun
Zoro reis şapkanın aldığı hasarın hepsini alıp ayakta kalabilirHer şey kaderde yazılı. Luffy'nin bugüne dek üzerinden geçtiği rota Roger'ınki ile benzer. Tarih bir kez daha tekerrür ediyor ve Luffy, Roger'ın o şapkayla aldığı yaraları bir kez daha alıyor. Uzun lafın kısası, şapkanın aldığı hasarların hepsini bir araya getirdiğin zaman bir harita oluşuyor. Bunun için ise Luffy maceraya devam etmeli.
Bu nasıl bir sevda. O zaman bu şarkı sana gelsin.Zoro reis şapkanın aldığı hasarın hepsini alıp ayakta kalabilir
Bi dakka ya yanlış oldu, alışkanlık
Senin alev gözlerin
Eritse şu ruhumu
Buz olur kesilirim
Yanarken içim
Sesin bir uçurum
Çağırırsa beni
Kuş olur uçarım
Yanarken içim
Sevdan bir ateş oldu bende
Gönlüm bir deli coştu sende
Saçların rüzgarından
Savururken gönlümü
Sürgün olur göçerim
Bu diyarlardan
Kime dokunur ellerim
Kimi görür gözlerim
Ölüm çıkar karşıma
Yine sen derim
Sevdan bir ateş oldu bende
Gönlüm bir deli coştu sende
Alev gözlerin değil alev gözün. Reis yarım kör artıkBu nasıl bir sevda. O zaman bu şarkı sana gelsin.
Yohohoho.Alev gözlerin değil alev gözün. Reis yarım kör artık