Ya bırak insan önce ''orada niye duruyorlar'' diye düşünür. Senden beklemeyeceğim kadar kötü bi girişimdi.Sabo cosplayi yapmaya çalıştığın için mi bu kadar noobsun![]()

Ya bırak insan önce ''orada niye duruyorlar'' diye düşünür. Senden beklemeyeceğim kadar kötü bi girişimdi.Sabo cosplayi yapmaya çalıştığın için mi bu kadar noobsun![]()
Hawkins ve apoo da yonkou hedefliyordu sonucu görüyoruzYa bırak insan önce ''orada niye duruyorlar'' diye düşünür. Senden beklemeyeceğim kadar kötü bi girişimdi.![]()
Sonucuna bakarız gösterildiğinde.Hawkins ve apoo da yonkou hedefliyordu sonucu görüyoruz![]()
Bu ateşin altında yangından fazlası var, bay Kidd. Bu ateşin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez.Sabo cosplayi yapmaya çalıştığın için mi bu kadar noobsun
Fikir mi ? Ne fikri varmış bu çakmak alevinin.
O zaman dansSonucuna bakarız gösterildiğinde.![]()
Ben bilmem beyim Dragon bilir.Bu ateşin altında yangından fazlası var, bay Kidd. Bu ateşin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez.
Monkey D. Sabo
Bizim fikirlerimiz gözle görülmez, ancak kalpleri tutuşturur
Monkey D. Sabo
Biz fikirlerimizi ancak ve ancak Monkey D. Dragon'dan alırız.
Monkey D. Sabo
En azından alevin namı var Kidd bey, sizde o da yok. Anca boş laf kalabalığı. O kadar Yonko istiyorum, gel beni al diye bağırdın, atladım ilk uçağa geldim tek başıma, yine bir halt edemedin, yazık ne diyeyim.O zaman dans
![]()
Ben bilmem beyim Dragon bilir.
Çakmak Alevi Sabo
Yahu bırak çakma delikanlı.Aldın Hawkins ile Apooyu yanına öyle anca yenebildin.1 e 1 de en güçlü ünvanın gidecek diye tırstın dimi.Bir de gitmiş bağrı açık delikanlımız hemen dövüşün ertesinde çekmiş gömleği üstüne.Nasıl bir yara verdi sana Reyiz,de bakayım heleEn azından alevin namı var Kidd bey, sizde o da yok. Anca boş laf kalabalığı. O kadar Yonko istiyorum, gel beni al diye bağırdın, atladım ilk uçağa geldim tek başıma, yine bir halt edemedin, yazık ne diyeyim.
Ölmek için 10k'dan atlayış yapan adama söylediğin şeye bak hele.Yahu bırak çakma delikanlı.Aldın Hawkins ile Apooyu yanına öyle anca yenebildin.1 e 1 de en güçlü ünvanın gidecek diye tırstın dimi.Bir de gitmiş bağrı açık delikanlımız hemen dövüşün ertesinde çekmiş gömleği üstüne.Nasıl bir yara verdi sana Reyiz,de bakayım hele![]()