Benim tartışma kalitem tartıştığım kişiye göredir, yani sana@Tilqi_Gin senle tartıştığımız viz media tartışması ne kadar kaliteli bir tartışmaymış. Bugün bunu anladım. Teşekkürler.
Benim tartışma kalitem tartıştığım kişiye göredir, yani sana@Tilqi_Gin senle tartıştığımız viz media tartışması ne kadar kaliteli bir tartışmaymış. Bugün bunu anladım. Teşekkürler.
Luffyde adamdı.Jimbei arkada bırakırken adamlığını da bıraktı.Tartışıyoruz tabi. Adamları onu anlayamamıştı? 20 kişi 1 kişiyi anlayamıyor diyorsun da Ace , adamlarını anlayamiyor demiyorsun. Onu geçtim olanlara dış gözlemci olarak bakan biz varız. Ace sapına kadar haksız olduğu halde böyle davrandı. Ace adam değildir. Sonradan olmuştur belki. WB'yi kabullendikten sonra.
En azından kolunu arkada bırakmadı. Ahahaaa.Luffyde adamdı.Jimbei arkada bırakırken adamlığını da bıraktı.
Adamlık önemli değil yani tamamEn azından kolunu arkada bırakmadı. Ahahaaa.
Hahahahaha, karakterlere bakış açını ortaya koymuşsun. Arkadaş Amerika'da falan mı büyüdün bu faydacılık nereden geliyor yaEn azından kolunu arkada bırakmadı. Ahahaaa.
Luffy öğrenmiş, sonra unutmuş diyebiliriz. Unutulan şeyler hatırlanır. O kolay. Seninki daha yeni yeni öğreniyor. Ama maalesef yaş mevzusu var. Ağaç yaş iken eğilir. O yüzden Kaido baaya zorlanacak onu adam ederkenLuffyde adamdı.Jimbei arkada bırakırken adamlığını da bıraktı.
İnceyi anlamadığını belli etme bari.Hahahahaha, karakterlere bakış açını ortaya koymuşsun. Arkadaş Amerika'da falan mı büyüdün bu faydacılık nereden geliyor ya
Hahahahaha, keşke cevap vermeseydin yaİnceyi anlamadığını belli etme bari.
Kolu ile 21 yıldır yaşayan adam onu arkada çürümeye terketti. Luffy reyiz ne etsin?
Hala anlayamadın Ferit. Neyse çok inceymis demek ki.Hahahahaha, keşke cevap vermeseydin ya
Neyse tamam kolu ile aşk yaşayan adam bırakıyorsa Luffy de Nami'yi satsın çıkarı için
Bu kadar ince görme Hasan olmuyor böyleHala anlayamadın Ferit. Neyse çok inceymis demek ki.