Reis'in adamlığı kafi bana gerisi bonusAnlatma daha fazla Enteisi Dressrosa'ya yeterdi reisin
Reis'in adamlığı kafi bana gerisi bonusAnlatma daha fazla Enteisi Dressrosa'ya yeterdi reisin
Ace romanı çıktı ya, magazine konusunda. O işte.
Ace, Teach ve Thatch mutfakta muhabbet ediyorlar, sonra Teach Ace'ye ateş meyvesi mi yedin diye soruyor, yemek bittikten sonra da Ace'nin sırtına vurup odadan çıkıyor. Ace'de öksürüyor, olay bu.
He roman yani.Kaale alıncak bir şey değil.Teach Ace'in sırtına tehditvari bir şekilde vuruyor. Birazcık sertçe. Ace siddetten dolayı aksirip bogulacak gibi oluyor. Gözünden yaş geliyor.
Sonrasında güçlükle nefesini topluyor ve Teach'in ardından gidiyor. Tayfasında elemanlardan biri olan Kedi'yi yerde tır tir miyavlarken buluyor.
Nasıl değil. İsa'nın onayından geçen bir hikaye okuyoruz. Bu arada içerik her şeyiyle Manga'ya uyuyor. Sen kabul edersin etmezsin bilmem.He roman yani.Kaale alıncak bir şey değil.
Ace, Teach ve Thatch mutfakta muhabbet ediyorlar, sonra Teach Ace'ye ateş meyvesi mi yedin diye soruyor, yemek bittikten sonra da Ace'nin sırtına vurup odadan çıkıyor. Ace'de öksürüyor, olay bu.
Yorum farkı diyemeyeceğim buna Mübalağa sanatı diyorum büyük olanından.Teach Ace'in sırtına tehditvari bir şekilde vuruyor. Birazcık sertçe. Ace siddetten dolayı aksirip bogulacak gibi oluyor. Gözünden yaş geliyor.
Sonrasında güçlükle nefesini topluyor ve Teach'in ardından gidiyor. Tayfasında elemanlardan biri olan Kedi'yi yerde tır tir miyavlarken buluyor.
İsa kimNasıl değil. İsa'nın onayından geçen bir hikaye okuyoruz. Bu arada içerik her şeyiyle Manga'ya uyuyor. Sen kabul edersin etmezsin bilmem.
Oda'yı ona çevirmiş telefon.İsa kim
Oda'yı ona çevirmiş telefon.
Demek ki telefonda bir hata yokmuş.
Akıllı telefon.Demek ki telefonda bir hata yokmuş.