Bu aslında Nami’ye iyi gider.Kaido herkesle vs attıktan sonra gelen ksci Luffy
Bu aslında Nami’ye iyi gider.Kaido herkesle vs attıktan sonra gelen ksci Luffy
Sitenin sol alt köşesinde Kizaru var, ona tıklarsan beyaz olur. Beyaz olunca da yine aynı yerde Karasakal var, ona tıklarsan tekrar siyah olur.Benim ekran siyah oldu, beyaza döndürmesini bilen var mi yoksa site mi siyah oldu?
Site yöneticileri bana mi yapiyor. Bekleniyor zaten sanji vs. kizaruSitenin sol alt köşesinde Kizaru var, ona tıklarsan beyaz olur. Beyaz olunca da yine aynı yerde Karasakal var, ona tıklarsan tekrar siyah olur.
Sadece Kizaru'yu değil, Karasakal'ı da alacak Sanji.Site yöneticileri bana mi yapiyor. Bekleniyor zaten sanji vs. kizaru
Tesekkurler.
Yok zaten arada im'i de alirsa fena olmaz ama oda ise kisitliyor napalim. Sakin ol' sanji bak opening de verdim evlat sirani bekle diyor. E napalim kizaru'yla yetinicez artikSadece Kizaru'yu değil, Karasakal'ı da alacak Sanji.
Rica ederim.
Olum ne boşu normal konuşuyorduk işte :ADSAD:AS: Bu arada kavga yok olum o nereden çıktı ASSA:@Vegapunk @Sir Crocodile oğlum niye boş yaptınız lan?
Timsah yüreksiz derken cesur değil demedim ki vicdansız dedim. Hemen her şeyi kavga dövüşe çekiyorsunuz yav.
Senin Türkçe harbi yok ya unutmuşsun Japonca'dan. Ben diyorum Ankara sen diyorsun...Olum ne boşu normal konuşuyorduk işte :ADSAD:AS: Bu arada kavga yok olum o nereden çıktı ASSA:
Site yönetimi benim tehlikeli olduğumu fark edince geri adım attı. İlk önce silahlarımdı şimdi de duruşum sarsıyor :/
Ya dur olum kendi payıma düşen övgüyü kendim atıyom hemen de bi yerme peşindesin. Kabul et işte korktularSenin Türkçe harbi yok ya unutmuşsun Japonca'dan. Ben diyorum Ankara sen diyorsun...