@Montana'nın teorilerinden birisi de okama olduğuydu. İhtimali giderek artıyor, güzel.Vegapunk ya yukarıdaki gibi çıkar, ya da çok düz biri çıkar. Ortası yok bu işin. :d
@Montana'nın teorilerinden birisi de okama olduğuydu. İhtimali giderek artıyor, güzel.Vegapunk ya yukarıdaki gibi çıkar, ya da çok düz biri çıkar. Ortası yok bu işin. :d
Senin çocuklar bundan yamuk be koca anacım Bunlar bari denizcileri engelledi seninkiler bir doğru iş yapamadı yaovVegapunk ya yukarıdaki gibi çıkar, ya da çok düz biri çıkar. Ortası yok bu işin. :d
İnsanlar gelince hemen maskeni takma, devam et gerçek yüzünü göstermeye.Sen bir tanesin rıfkı Kralların kralı beee. Kapakta orman kralı ile dalga geçiyordu bu adam !!
İcraat fark etmez, sonuçta Vegapunk okama çıkacak.Senin çocuklar bundan yamuk be koca anacım Bunlar bari denizcileri engelledi seninkiler bir doğru iş yapamadı yaov
Ayıp ediyonİnsanlar gelince hemen maskeni takma, devam et gerçek yüzünü göstermeye.
Hayatta çıkmaz Sen boşa sevinme :/İcraat fark etmez, sonuçta Vegapunk okama çıkacak.
Ben de Hitler olurum o zaman. Swastikamdan aldığım güçle alayını darma duman ederim.Bir tane Yonko destekçisi medya kuruluşumuz yok ki, hepsi amiralci bunların. Yahudiler gibi mübarek
Ceaserla olan konuşması bana ağır başlı bir tip izlenimi vermişti.Vegapunk ya yukarıdaki gibi çıkar, ya da çok düz biri çıkar. Ortası yok bu işin. :d
Oda'ya güven olmaz. :dCeaserla olan konuşması bana ağır başlı bir tip izlenimi vermişti.
Kaido herkesle vs attıktan sonra gelen ksci LuffyAklıma materyal fikri getirdin karşılığını alacaksın.