Onlar olacaktı sanırım. Gönderirim istediğini seçersinNeko Neko no Mi Model: Smilodon, Neko Neko no Mi Model: Chimera falan da olabilir![]()

Onlar olacaktı sanırım. Gönderirim istediğini seçersinNeko Neko no Mi Model: Smilodon, Neko Neko no Mi Model: Chimera falan da olabilir![]()
Chimera'nın türünden emin değilim amaOnlar olacaktı sanırım. Gönderirim istediğini seçersin![]()
Nue diye bir şey vardı. One Piece x Kyoto diye bir şey çıkmıştı orada var.Chimera'nın türünden emin değilim amaÇünkü keçi, aslan ve yılan karışımı bir şey. Seride çıkmasını istiyorum.
Kuşa benzer bir hali yok niye böyle bir isim seçmiş :/ Gene mis gibi bir meyve fillerda ziyan oldu :/Nue diye bir şey vardı. One Piece x Kyoto diye bir şey çıkmıştı orada var.
Tori Tori no Mi, Model: Nue
![]()
Aynen ya. On numara meyve hakikatenKuşa benzer bir hali yok niye böyle bir isim seçmiş :/ Gene mis gibi bir meyve fillerda ziyan oldu :/
Yokai olduğunu biliyorum da Tori kuş demek ve kuşa benzer bir şeyini göremedimAynen ya. On numara meyve hakikatenVampir meyvesi de öyle ziyan olmuştu
![]()
Bu Nue bir Yokai türüymüş sanırım. Burada bilgileri var. http://yokai.wikia.com/wiki/Nue
Aynen ben de pek benzetemedim. Hatta kuşla uzaktan yakından alakası yokYokai olduğunu biliyorum da Tori kuş demek ve kuşa benzer bir şeyini göremedim![]()
Büyük ihtimalle öyle olmuştur. Oda eylenir bizimleAynen ben de pek benzetemedim. Hatta kuşla uzaktan yakından alakası yokUçabiliyor diye kuş sınıfına koymuş herhalde
![]()
Ahaha aynenBüyük ihtimalle öyle olmuştur. Oda eylenir bizimle![]()