Onlar olacaktı sanırım. Gönderirim istediğini seçersinNeko Neko no Mi Model: Smilodon, Neko Neko no Mi Model: Chimera falan da olabilir
Onlar olacaktı sanırım. Gönderirim istediğini seçersinNeko Neko no Mi Model: Smilodon, Neko Neko no Mi Model: Chimera falan da olabilir
Chimera'nın türünden emin değilim ama Çünkü keçi, aslan ve yılan karışımı bir şey. Seride çıkmasını istiyorum.Onlar olacaktı sanırım. Gönderirim istediğini seçersin
Nue diye bir şey vardı. One Piece x Kyoto diye bir şey çıkmıştı orada var.Chimera'nın türünden emin değilim ama Çünkü keçi, aslan ve yılan karışımı bir şey. Seride çıkmasını istiyorum.
Kuşa benzer bir hali yok niye böyle bir isim seçmiş :/ Gene mis gibi bir meyve fillerda ziyan oldu :/Nue diye bir şey vardı. One Piece x Kyoto diye bir şey çıkmıştı orada var.
Tori Tori no Mi, Model: Nue
Aynen ya. On numara meyve hakikaten Vampir meyvesi de öyle ziyan olmuştuKuşa benzer bir hali yok niye böyle bir isim seçmiş :/ Gene mis gibi bir meyve fillerda ziyan oldu :/
Yokai olduğunu biliyorum da Tori kuş demek ve kuşa benzer bir şeyini göremedimAynen ya. On numara meyve hakikaten Vampir meyvesi de öyle ziyan olmuştu
Bu Nue bir Yokai türüymüş sanırım. Burada bilgileri var. http://yokai.wikia.com/wiki/Nue
Aynen ben de pek benzetemedim. Hatta kuşla uzaktan yakından alakası yok Uçabiliyor diye kuş sınıfına koymuş herhaldeYokai olduğunu biliyorum da Tori kuş demek ve kuşa benzer bir şeyini göremedim
Büyük ihtimalle öyle olmuştur. Oda eylenir bizimleAynen ben de pek benzetemedim. Hatta kuşla uzaktan yakından alakası yok Uçabiliyor diye kuş sınıfına koymuş herhalde
Ahaha aynenBüyük ihtimalle öyle olmuştur. Oda eylenir bizimle