Hatırlamıyorum valla, ödül aynı çıksın diye bayağı uğraştım. xDAllasen böyle bi karışımın yaşama ihtimali yüzde kaç ? La nasıl bi araya getirecek sorular cevapladın Yüzü hxhdeki sınav görevlisine benziyor
Hatırlamıyorum valla, ödül aynı çıksın diye bayağı uğraştım. xDAllasen böyle bi karışımın yaşama ihtimali yüzde kaç ? La nasıl bi araya getirecek sorular cevapladın Yüzü hxhdeki sınav görevlisine benziyor
Benimkinin ağzı saymazsak yakışıklı olduğu bile söylenebilir, seninki tövbe estağfurullah yani bilemedim. Annesi hamileyken Kuran tekmelemiş herhalde, Allah affetsin. :/zoro..
Gözüm üzerinde senin Punk!Law'dan Luffy'e geçemedim ki daha Karakteri görünce laf edemeden geçemiyom :/ Anlaşılan bundan sonra laf edemem aman ede(n)rim ?
Allah kahretmesin aynı saat içinde dejavu yaşatıyoruz kendimize gjgjgjGözüm üzerinde senin Punk!
Ahahahaha. Bakışlar kilitlendi! Olsun ya acayip eğleniyorum ben.Allah kahretmesin aynı saat içinde dejavu yaşatıyoruz kendimize gjgjgj
Seni eğlendirebiliyorsam görev tamamlanmıştır o zaman ? Aslında tekrar okumaya başlasam kim bilir neler çıkarAhahahaha. Bakışlar kilitlendi! Olsun ya acayip eğleniyorum ben.
Bleach'i niye başlarsın be adam... Bir ara ben One Piece'in her bölümünü hikâyeleştirerek yazacaktım da acayip üşendim... Yoksa? Olabilir mi?.. Belki de sen... Evet... Bunu sadece... Bunu sadece sen başarabilirsin!Seni eğlendirebiliyorsam görev tamamlanmıştır o zaman ? Aslında tekrar okumaya başlasam kim bilir neler çıkar