Sağda ki yazıları çevirdim, kral hakisi ve ace tayfası güzelde kanjuronun meyvesi ne laBu da benimki de şu kartta yazanların önemi var mı?
Sağda ki yazıları çevirdim, kral hakisi ve ace tayfası güzelde kanjuronun meyvesi ne laBu da benimki de şu kartta yazanların önemi var mı?
Garp Masumiyet'ini yitirmiş. xd@Montana Aynısı sandım bir an baş replikler aynı sadece.
Bu tipte kral haki olmaz yalnız.Sağda ki yazıları çevirdim, kral hakisi ve ace tayfası güzelde kanjuronun meyvesi ne la
Fatihin hakisi ele ayağa düştü diyebilir miyiz?Bu tipte kral haki olmaz yalnız.
Ne dedim ben sana. Ödül, resim falan her şey aynı. Bir tek meyve işi bozuyor, o kadar da olur.Sen hele yap da gel Bak tek gözlü bir şeyler çıkarsa karışmam gjgjgjgj
Ne dedim ben sana. Ödül, resim falan her şey aynı. Bir tek meyve işi bozuyor, o kadar da olur.
Ödül aynı en azından. xD
@Montana bunu açıkla lütfen !!! Kralların hakisi valla ele ayağa düşmüşÖdül aynı en azından. xD
Saçım Shanks, küpeler Hancock, burun Usopp. Kral hakisi bende olmayacak da kimde olacak?@Montana bunu açıkla lütfen !!! Kralların hakisi valla ele ayağa düşmüş
Allasen böyle bi karışımın yaşama ihtimali yüzde kaç ? La nasıl bi araya getirecek sorular cevapladın Yüzü hxhdeki sınav görevlisine benziyorSaçım Shanks, küpeler Hancock, burun Usopp. Kral hakisi bende olmayacak da kim de olacak?