Luffy, Roger, Shanks, WB, Şebek, Oden bir Zoro , Enma etmediler de diyebiliriz artı Joy boy da ekleyelim Luffy'e xDEnma+Oden+Zoro bir Luffy yapamadılar ne saldırı gücü?
Luffy, Roger, Shanks, WB, Şebek, Oden bir Zoro , Enma etmediler de diyebiliriz artı Joy boy da ekleyelim Luffy'e xDEnma+Oden+Zoro bir Luffy yapamadılar ne saldırı gücü?
Vallaha Mangaka diyor Oden'in ruhu, Enma'nın gücü, anormal bir kılıç ifadelerini ben demiyorum. O yüzden desteksiz sallamaları pek kaale almıyorum.Luffy, Roger, Shanks, WB, Şebek, Oden bir Zoro , Enma etmediler de diyebiliriz artı Joy boy da ekleyelim Luffy'e xD
Manga Luffy için öyle demiyor mu daha geçen 10 kişi çıktı arkasındaVallaha Mangaka diyor Oden'in ruhu, Enma'nın gücü, anormal bir kılıç ifadelerini ben demiyorum. O yüzden desteksiz sallamaları pek kaale almıyorum.
Ne dediğini yaz sen kıvırmadan, ben yazdım.Manga Luffy için öyle demiyor mu daha geçen 10 kişi çıktı arkasında
Kıvırmadan mı yazdın, bölümde çekilin yoldan Zoro geliyor diyen iki tane yonkou var, Zoro ne yapmış ki yazmışsın ya hahahahaNe dediğini yaz sen kıvırmadan, ben yazdım.
Konuyu bilerek mi buraya çektin? Yani bu konuya?Kıvırmadan mı yazdın, bölümde çekilin yoldan Zoro geliyor diyen iki tane yonkou var, Zoro ne yapmış ki yazmışsın ya hahahaha
Çekilin saldırının önünden Luffy saldırıyor, onu hafife almışsın gibi laflar yonkoulardan Luffy'e gelse Luffy, yaptığı saldırı ile bütün novaları aynı anda tekler yazardın xD
Tabiki bilerek buraya çektimKonuyu bilerek mi buraya çektin? Yani bu konuya?
Kılıç da kılıç dediler yahu. Biri anormal kılıç dedi diğeri Oden ruhu dedi.
Law Marco shot down yaparsa olur bu iş.Yok yok daha o seviyeye var. Ama belki o zaman @Aiden law fanı olur
Patlatacağım bombayı hapisten kaçtığımda.Ulusal hazineyi öğrenince ne büyük adammış diyecekler.Doffy'i mapusta öldürmeye çalışıyorlarmış. Doffy "seni yukarıdakiler mi gönderdi." diyormuş. Öyle dediler geçen.
Karakter her şeyin farkında ve öldürmek isteyenler için patlayan bir bomba gibisin belli ki. O yüzden ya patlat bombayı ya da hepten kurtulalım. :dd.d
Sen hapisten çıktığında Opta olacak olan ?Patlatacağım bombayı hapisten kaçtığımda.Ulusal hazineyi öğrenince ne büyük adammış diyecekler.
Peki seni kim gönderdi ?
Alpamis mi yada hangi Luffy fanı ?