İğrenç bir espri yapasım geldi gerçi normal de olabilir bilemiyorum.
X : Yamato ile evlenmezdim Y : Niye abi ? X : Çünkü boynuzlayacağı kesin.
Yani Zoro, babun stili kullanıcısı diyebilir miyiz? ?Az önce Zoro ile alakalı güzel bir analizle karşılaştım.
Bu analiz Zoro'nun bazı saldırıları taklit etmesi ile alakalıydı.
Bildiğimiz gibi Zoro Kinemon'un tekniğini kopyalamıştı.Bununla alakalı şöyle bir görüşe rastladım...
Zoro 2 yılını humandril denilen babunlarla geçirdi bildiğiniz gibi.
Mihawk'a göre bu babunlar insanların tekniğini kopyalayıp insanların savaş stilleriyle savaşıyorlar. Hatta Zoro bir yerden sonra 3 kılıç stili ile savaşan bir babunla kapışıyor.
Zoro'nun bir şekilde bu taktiği babunlardan öğrenerek , etkilendiği veya öğrenmek istediği bir saldırıyı kopyalama gibi bir özelliği oluştu.
Bana çok mantıklı geldi şahsen. Mangayı geriye dönük okuyunca böyle şeylere rastlamamız gerçekten kolay oluyor ve günümüzde gerçeklesen bazı olayları belirli bir mantığa oturtabiliyoruz.
Bilal den dolayı herhalde.@Alpamis sen nasıl yıldırma yedin lastik değil miydin ?
Smoker : Kami'nin hükmüBilal den dolayı herhalde.
Yeni gördüm etkilenmesine şaşırdım.Reisi yakmışlar haberimiz yok @Millennium Wizard hiç bahsetmiyorsun xD
@Alpamis ben de Zoro'nun saldırı gücü daha yüksek çıktı diye utancından yazmıyorsun sanıyordumYeni gördüm etkilenmesine şaşırdım.
Enma+Oden+Zoro bir Luffy yapamadılar ne saldırı gücü?@Alpamis ben de Zoro'nun saldırı gücü daha yüksek çıktı diye utancından yazmıyorsun sanıyordum