Luffy yemesin, zehirlenir falan
Luffy yemesin, zehirlenir falan
O zaman size bir hikaye anlatayım. Bir gün engin denizlerde; en özgür adamlar olmak isteyen, iki ortak varmış. İleride iki kral olacak bu hayalperestlerin tamamlayıcı özellikleri vardı: Şans & Emek, Hiddet & Bilgelik gibi. Meiou Shirubāzu Reirī macerasına işte böyle adım attı.
Bol şans hiddetli bilge!O zaman size bir hikaye anlatayım. Bir gün engin denizlerde; en özgür adamlar olmak isteyen, iki ortak varmış. İleride iki kral olacak bu hayalperestlerin tamamlayıcı özellikleri vardı: Şans & Emek, Hiddet & Bilgelik gibi. Meiou Shirubāzu Reirī macerasına işte böyle adım attı.
Emek ve Bilgelik Rayleigh geri kalan savaş mavaş zımbırtıları da Rogerda.Bol şans hiddetli bilge!
Emek ve Bilgelik Rayleigh geri kalan savaş mavaş zımbırtıları da Rogerda.
Hiddetli bilge Saruman gibi durmuş
Bandajcıyı da işletmenin doktoru yaparlar. Yanık oldu mu bandaj falan çakar. Sanji de köşede pasta çörek yapar gül gibi geçinirler xDValla kaplıca iş yapar Smothiede veririz yanına içki hazırlar. Güzel işletme. Ben giderim.
Olmaz öyle arada etrafın çevrilmesi lazımBandajcıyı da işletmenin doktoru yaparlar. Yanık oldu mu bandaj falan çakar. Sanji de köşede pasta çörek yapar gül gibi geçinirler xD
Onun için oraya Luffy'nin teşrif etmesi gerekir. :SOlmaz öyle arada etrafın çevrilmesi lazım
O yanık tedavi edemez lan Bandaj sararak olmaz o iş Sanji olur ama kek börek yapar etrafı siler falan.Bandajcıyı da işletmenin doktoru yaparlar. Yanık oldu mu bandaj falan çakar. Sanji de köşede pasta çörek yapar gül gibi geçinirler xD