Deneysel bir yaklaşım tuttum bunuBir deney yapmaya karar verdim. Hiç One Piece okumamış, perspektifine güvendiğim bir arkadaşıma Marineford arkını okutup, karakterlerin güç seviyeleri hakkında yorumunu alıcam. Burada da paylaşırım.
Amiral'e dalmaya kalkan hancock'u ilk 10'a koymazsa bende bir şey bilmiyorum.Bir deney yapmaya karar verdim. Hiç One Piece okumamış, perspektifine güvendiğim bir arkadaşıma Marineford arkını okutup, karakterlerin güç seviyeleri hakkında yorumunu alıcam. Burada da paylaşırım.
İlk 10a üç amirale horozlanan Luffy'yi koyacak sen asıl ona takıl.Amiral'e dalmaya kalkan hancock'u ilk 10'a koymazsa bende bir şey bilmiyorum.
Mihawk'la kılıç tokuşturdu diye vista= mihawk'ı da unutmayalım.İlk 10a üç amirale horozlanan Luffy'yi koyacak sen asıl ona takıl.
E bunlar da çıkarsa geriye sürekli kendiyle çelişen dengesiz kapışmalardan başka ne kalır geriye?@01746 Ro shi nan te
@Ölüm Cerrahı Law
Yaa bunlar ne ya hahahaha Çıkın One Piece'den bu ciddi bir seri
Şunlara bak
Amerikan sitcomlardan fırlamışlar Bi gülme efektleri eksikE bunlar da çıkarsa geriye sürekli kendiyle çelişen dengesiz kapışmalardan başka ne kalır geriye?