@Ölüm Cerrahı Law
Şu tanımlamaya ne diyorsun ?
Trafalgar Law :
Adım Law! Ve Ben Gençlik Ameliyatı Yapmak İçin Doğdum!
@Ölüm Cerrahı Law
Trafalgar Law :
Reddedildi.@Ölüm Cerrahı Law
Trafalgar Law :
Reddedildi.
Neşterimizle daha çok ameliyatlar etcez. Gel seni de edelim.
Ben X, y için doğdum diye bir geyik konusu açılsa da millet aklına geleni yazsa mı acaba?Kalsın istemem.Böbreği ben paket yapayım istersen ama ameliyat etme.Başka neleri alacağınız belli olmaz dalak yerinde sanarım bakarsın yoktur anlaşılmıyor da çok usta işinde maşallah.Kendimi Türk hekimlerine emanet etmeyi tercih ederim kalsın.
Olabilir fena fikir değil geyik bölümüne açabilirsin böyle bir konu.Ben X, y için doğdum diye bir geyik konusu açılsa da millet aklına geleni yazsa mı acaba?
Aa ayıp ediyorsun. Kendini Alman doktorun ellerine bırak. İyi denek olursun.Kalsın istemem.Böbreği ben paket yapayım istersen ama ameliyat etme.Başka neleri alacağınız belli olmaz dalak yerinde sanarım bakarsın yoktur anlaşılmıyor da çok usta işinde maşallah.Kendimi Türk hekimlerine emanet etmeyi tercih ederim kalsın.
Bir sürü Law fanı var onlar yardımcı olsun ben tırsıyorum. Zaten herhalde kandırdın Roci fanını seni ameliyat edeceğiz tıp tarihine geçeceksin diye.Daha da haber alamıyoruz arkadaştan aynısı başıma gelmesin.Aa ayıp ediyorsun. Kendini Alman doktorun ellerine bırak. İyi denek olursun.
Kim bilir neler çıkartırız senden. Denemeden göremeyiz dimi. Tıp tarihine yardımcı ol.
Açtım.Olabilir fena fikir değil geyik bölümüne açabilirsin böyle bir konu.
Roci gelir. Onu şimdi bi bırak. Acıtmayacağım.Bir sürü Law fanı var onlar yardımcı olsun ben tırsıyorum. Zaten herhalde kandırdın Roci fanını seni ameliyat edeceğiz tıp tarihine geçeceksin diye.Daha da haber alamıyoruz arkadaştan aynısı başıma gelmesin.
Gözümün biri kör ok isabet etmişti birde yandı.Merakını giderdim ve ameliyattan yırttım böylece.Kendine başka kurban bul.Roci gelir. Onu şimdi bi bırak. Acıtmayacağım.
Gözlerin herkes için büyük önem taşıyan bir unsur. Merak ediliyorsun. İnat etme de gel çözüme kavuşturalım şu işi. Ya sen çıkar şu gözlükleri ya da ben alayım. Killer'ı gördün, nasılda aldılar ondan. Tercih senin.