O yüzden Luffy fanı olmuşsundur belki bilemiyorum.Her işi cenabet olan bana mı diyorsun bunları?Ayrıca kırılmaz iradeli olmak Luffy'nin suçu mu arkadaş? Adamı öldüremiyorlar işte.
Ace abdisi dışında kim poh yoluna ölmüş ki zaten? xd

O yüzden Luffy fanı olmuşsundur belki bilemiyorum.Her işi cenabet olan bana mı diyorsun bunları?Ayrıca kırılmaz iradeli olmak Luffy'nin suçu mu arkadaş? Adamı öldüremiyorlar işte.
Ace abdisi dışında kim poh yoluna ölmüş ki zaten? xd
O gözlüklerden depoda en az 10 tane vardır rahat ol.Ahhh ahh artık böyle önemsiz şeylerden mi gelmeye başladın bir şey bulamayınca.
Sen git onu Koffy'e bak bunun gözlükler pert olmadı mı? Kim buna gözlükleri yaptırıp getirdi? Ulan ya...![]()
La yoksa Oda'nın zincirleri de abovvvvO gözlüklerden depoda en az 10 tane vardır rahat ol.Doffy Oda’nın sözünü bile boşa çıkardı öyle bir yeraltı patronu.Oda ne gazetesi gazete vermezler dedi 3-5 sayı sonra gazete okurken gördük kralı.
![]()
Ama cidden öyle oldu yani anladın evet....La yoksa Oda'nın zincirleri de abovvvv![]()
Oda daha dün yediğini içtiğini unutuyor onu mu hatirlayacak? Depoda 10 tane varmış...O gözlüklerden depoda en az 10 tane vardır rahat ol.Doffy Oda’nın sözünü bile boşa çıkardı öyle bir yeraltı patronu.Oda ne gazetesi gazete vermezler dedi 3-5 sayı sonra gazete okurken gördük kralı.
![]()
O dersi verirken Luffy fanlarını sınıftan mı kovdun yoksa tek ayak üstünde mi beklettin reis ne yaptın dinlemeyenlere ? @RedTeroRReddi reis herkese plot armor dersi verdi. Hakkını yemeyelim şimdi.![]()
Ders herkese verilir, ama bazıları alırO dersi verirken Luffy fanlarını sınıftan mı kovdun yoksa tek ayak üstünde mi beklettin reis ne yaptın dinlemeyenlere ? @RedTeroR![]()