Mihawk gibi götünden çıkarmıyor kılıcı neden acıdın ki? :SHayal edince acıdım adamcağıza zaten
Mihawk gibi götünden çıkarmıyor kılıcı neden acıdın ki? :SHayal edince acıdım adamcağıza zaten
Aynen ya. Kızın hayali adayı da mundar etmiş. Anca 2 sene katlanabilmiş gariban.Perona bile yaşamak istediği tipte bir yer diye durdu. O bile daha fazla katlanamadı.
Mihawk sırtında taşıyor. Kürk mantolu Madonna'ya bak sen önceMihawk gibi götünden çıkarmıyor kılıcı neden acıdın ki? :S
Sen kendini kandır nasıl çekiyor kılıcı? Nerden ćıkarıyor sanıyorsun?Mihawk sırtında taşıyor. Kürk mantolu Madonna'ya bak sen önce
Birde kız gitmeye kalkınca iyi davranmaya falan başlıyor. Tam bir "Çibi"Aynen ya. Kızın hayali adayı da mundar etmiş. Anca 2 sene katlanabilmiş gariban.
Ya kızı bir rahat da bırakmıyor ki.Birde kız gitmeye kalkınca iyi davranmaya falan başlıyor. Tam bir "Çibi"
Wano Arc Zoro özet olmuş bildiğin :
Mihawk'ı gördü ya.Wano Arc Zoro özet olmuş bildiğin :
Hayır sonra plot armor Luffy'de oluyor. : Hayatında komutan görmemiş adam ulan Zoro siz neyin peşindesiniz dd
Zaten wano zoro arcı diyenler şu an üç maymunu oynuyor. İşte Hiyori buna enma’yı verdi çünkü zoro yattığı 100. erkekmiş bunun şerefine enma’yı vermek istemiş.Wano Arc Zoro özet olmuş bildiğin :
Hayır sonra plot armor Luffy'de oluyor. : Hayatında komutan görmemiş adam ulan Zoro siz neyin peşindesiniz dd
Wano Zoro arcı diyenlerden biri olarak demeye devam ediyorum. Bak fbde babası da gözüktü. Sen dikkat ettin mi ona?Zaten wano zoro arcı diyenler şu an üç maymunu oynuyor. İşte Hiyori buna enma’yı verdi çünkü zoro yattığı 100. erkekmiş bunun şerefine enma’yı vermek istemiş.
Birde Nidai Kitetsu'yu bir şekilde aldı mı tam olur bu arc yeter ona bu power up dövüşmesine gerek yok.Zaten wano zoro arcı diyenler şu an üç maymunu oynuyor. İşte Hiyori buna enma’yı verdi çünkü zoro yattığı 100. erkekmiş bunun şerefine enma’yı vermek istemiş.