Senin arka planı at da gerçek yüzün ortaya çıksın.Masaüstü arka planı Dofflamingo'ymuş
Senin arka planı at da gerçek yüzün ortaya çıksın.Masaüstü arka planı Dofflamingo'ymuş
Senin arka planı at da gerçek yüzün ortaya çıksın.
Her hali kalite lan.
-Garp hayranı olamaaaan ben.Nerde var hacı? Ben son sıhbetlerde takılıyorum hep. Orada hangi konu varsa oraya yazıyorum.
Doflamingo konusunda ise en son ne zaman muhabbet başlattım la ben. Rosinante konusuna gelip onu övmeye niyetlenmiş birileri olduysa ben nabiyim .
Ne alakası var yahu. Ace muhabbetini yaparken aklıma gelmiş bir şeyi yazdım sadece. Onu da genel tartışmaya yazdım.
Sonra son konuşmalarda Garp'ın konusunu görünce yorumumu yaptım o kadar.
Millet Garp'tan, Doflamingo'dan konuşmak için bahane arıyorsa ben nabiyim. Durup durup Sanji aşıkları gibi resimler de paylaşmıyorum, fantezilerimi de paylaşmıyorum. Hiç alakası yokken ad falan da zikretmiyorum.
Bu halini Mihawk'a tercih ederim zatenHer hali kalite lan.
Sizin Çibi Mihawk dan iyidir. Zaten bu kadar fan adamı favori listeye bile sokamamışsınız utanın az. Tek başıma neler yapıyorum.
Nerden buluyorsunuz bu garip videoları be?-Garp hayranı olamaaaan ben.
01746 Ro shi nan te
Ben de aynı şeyi sana soracaktım. Neden kendine bu kötülüğü yapıyorsunNerden buluyorsunuz bu garip videoları be?
Bak daha açmadan, bakmadan anlaşılabiliyor, o kadar kötü. Ne diye kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz yahu?
Garip vidyo mu...... Radyo2000 hiçbir şey ifade etmiyor sanırım. Ne enteresan hayatlar var.......Nerden buluyorsunuz bu garip videoları be?
Bak daha açmadan, bakmadan anlaşılabiliyor, o kadar kötü. Ne diye kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz yahu?
O videodan sonra anladım ki, sen "kötü" diyorsan ben kesin iyi bir şey yapıyorumdur.Ben de aynı şeyi sana soracaktım. Neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun
Aynen reyiz, şimdi baktım netten arabesk müzik dinleyicileri içinmiş o kanal.Garip vidyo mu...... Radyo2000 hiçbir şey ifade etmiyor sanırım. Ne enteresan hayatlar var.......
Sabırla beklemek gerek Wano'nun sonunu.Sanji'ye karşı yine şer ittifakı kurulmuş.
Kudurun.
Arabeskten ziyade hayatsızlar(like me) için bir parça.Aynen reyiz, şimdi baktım netten arabesk müzik dinleyicileri içinmiş o kanal.
Zaten en son ne zaman radyo dinledim, onu bile hatırlamıyorum. Benim ilgi alanımı Aleyna ve Sıla karşılıyor zaten.
Bir de Demet Akalın var, ohhhh mis.
Erkeklerden de Edis'e bayılıyorum. Oğuzhan Koç ve Murat Boz da severim ayrıca.