@Raiden işte ya komiklikler şakalarKaçmayan ana karakter olunca Lütfü fanlarının bünyeye ters geliyor alerji yapıyor üzerine gitme fazla.
@Raiden işte ya komiklikler şakalarKaçmayan ana karakter olunca Lütfü fanlarının bünyeye ters geliyor alerji yapıyor üzerine gitme fazla.
Kalitesizliğin bir numaralı adresi Nardo'dan örneklerle mi? Canım yaa Ft'den gelin daha iyi olur xdKaçmayan ana karakter olunca Lütfü fanlarının bünyeye ters geliyor alerji yapıyor üzerine gitme fazla.
-Amiral, yonkou bir daha kaçarsam ben d...Kaçmayan ana karakter olunca Lütfü fanlarının bünyeye ters geliyor alerji yapıyor üzerine gitme fazla.
Lütfü fanları her zaman komiktir.@Raiden işte ya komiklikler şakalar
Hiçbir ana karakter yok ki savaşın ortasında kaçsın bir tek Lütfü’ye özgü bu.Çükügo diye dalga geçerler o adamın bile kaçtığı görülmedi gerekirse ace gibi ortadan deldiler yine kaçmadı.Lütfü’nün tek bir muadili olduğunu sanmıyorum türünün tek örneği ://Kalitesizliğin bir numaralı adresi Nardo'dan örneklerle mi? Canım yaa Ft'den gelin daha iyi olur xd
Güzel ama bundan daha hızlı depar atıyor Kata’nın ayakları nasır oldu kovalarkene.-Amiral, yonkou bir daha kaçarsam ben d...
-öhm (belirir)
Öyle söyleme çocuk önce tüm gücünü boşaltıyor sonra bakıyor olmuyor kaçıyor napsın ya, delikanlı gibi dövüşecek hali yok ya, çok akıllı bir çocuk sonuçta her adımını düşünerek kaçıyor pardon atıyorLütfü fanları her zaman komiktir.
Hiçbir ana karakter yok ki savaşın ortasında kaçsın bir tek Lütfü’ye özgü bu.Çükügo diye dalga geçerler o adamın bile kaçtığı görülmedi gerekirse ace gibi ortadan deldiler yine kaçmadı.Lütfü’nün tek bir muadili olduğunu sanmıyorum türünün tek örneği ://
Güzel ama bundan daha hızlı depar atıyor Kata’nın ayakları nasır oldu kovalarkene.
O yüzden en iyisi işte. Sıkıştı mı totosundan pat diye güç çıkaran karakterlerden değil.Hiçbir ana karakter yok ki savaşın ortasında kaçsın bir tek Lütfü’ye özgü bu.Çükügo diye dalga geçerler o adamın bile kaçtığı görülmedi gerekirse ace gibi ortadan deldiler yine kaçmadı.Lütfü’nün tek bir muadili olduğunu sanmıyorum türünün tek örneği ://
Taam.Öyle söyleme çocuk önce tüm gücünü boşaltıyor sonra bakıyor olmuyor kaçıyor napsın ya, delikanlı gibi dövüşecek hali yok ya, çok akıllı bir çocuk sonuçta her adımını düşünerek kaçıyor pardon atıyor
Bir kere mangalarda ana karakterler düşünceli, aklı başında kişiler olurlar taammı...
Rosi’nin foyası ortaya çıktı ama ona rağmen kaçmadı.Ana karakter ise dövüşten kaçıyor ortada çok büyük gariplik var.Kaldıramayacağın yükün altına girmeyeceksin işte ama nerede...
Doğru söze ne hacet.