Artık sabah mı söyleniyor gece mi kuşluk mu flashbackte anlarız.Ne anlama geldiğini tam olarak analiz eden biri çıksaydı iyi olurdu.
@Mike
Hahaha her sabah başı okama marşı mı söylüyormuş adada.
Artık sabah mı söyleniyor gece mi kuşluk mu flashbackte anlarız.Ne anlama geldiğini tam olarak analiz eden biri çıksaydı iyi olurdu.
@Mike
Hahaha her sabah başı okama marşı mı söylüyormuş adada.
Seni bayıp baymaması mesele değil. Paylaştığın görselin herhangi bir kötü yanı olmadığından bahsediyorduk.İnsanı bayıyor. Okamalara minklere ve yakında böcekleree en son da bitkilere hallenecek.
Hammock soldaki gereksiz kim?
Ne solcuyuz ne sağcı, Geyşacıyız geyşacı
En sağdaki gereksiz gibi birisi işteHammock soldaki gereksiz kim?
Geyik ya anca sallarlar. Sanji dediğimiz arkadaş bu serinin en kaliteli karakterlerinden biridir.''Sanji gömme'' olmuş yine burası hahaha.
Konu geyik olduğu için ciddiye almıyorum. Şakadır herhalde.Geyik ya anca sallarlar. Sanji dediğimiz arkadaş bu serinin en kaliteli karakterlerinden biridir.
Puhahaha o zaman ortadaki mi en gerekli. Korsanfan sarkastikleri başlığının başında gelir bu. Hancock bu serinin TanrıçasıdırEn sağdaki gereksiz gibi birisi işte
Duyduğuma göre Raftel Hancock'un alnındaymışPuhahaha o zaman ortadaki mi en gerekli. Korsanfan sarkastikleri başlığının başında gelir bu. Hancock bu serinin Tanrıçasıdır
Yanına biri gelip ilk saniyede "01746-chwaaaaan" diyipSeni bayıp baymaması mesele değil. Paylaştığın görselin herhangi bir kötü yanı olmadığından bahsediyorduk.
He beni de bayan bir çok karakterin aşırılıkları var ama kalkıp gerçeği görmezden gelmiyorum.
Örneğin Mihawk.
Bütün o şekil şukul kasıntı halleri beni bayıyor. Ama kalkıp "Güçlü değil ya da (One tanımına göre) kılıç ustası değil. Karizmatik değil." demiyorum.
Gereksizin yavuklusuHammock soldaki gereksiz kim?
Yo gayet ciddiyim. Geyik olan bu https://pin.it/njkpltajdda5zeKonu geyik olduğu için ciddiye almıyorum. Şakadır herhalde.