Teach, ''Kara Delik'' tekniğini ilk defa kullandığında içinden Sanji çıkmış diyorlar. Teach de şaşırmış tabii.Valla biz gömmüyoruz Sanji kendi kendini gömüyor kara delik gibi 0 içe doğru gömülüyor
Teach, ''Kara Delik'' tekniğini ilk defa kullandığında içinden Sanji çıkmış diyorlar. Teach de şaşırmış tabii.Valla biz gömmüyoruz Sanji kendi kendini gömüyor kara delik gibi 0 içe doğru gömülüyor
Tam savunacaktım geyik konusu olduğunu gördüm.''Sanji gömme'' olmuş yine burası hahaha.
Sen de göm o halde.Tam savunacaktım geyik konusu olduğunu gördüm.
Tam bir ''not impressed'' bakışı.Beni en çok güldüren Kiku'nun Sanji'ye olan aşağılayıcı bakışı olmuştu.Garip bir bakış ama sadece ve sadece Oda açıklayabilir niye öyle baktığını.Tam tanımlayamıyorum çok anlama gelebilir ama küçümser gibi bakmış.O sıra Kiku'nun olayı henüz belli değildi o bakışı attığında.Şimdi daha anlam kazandı daha çok güldürüyor.
Manası çok derin. Sen dur okama marşını tersten söyleteceğim gibi bakmış.Beni en çok güldüren Kiku'nun Sanji'ye olan aşağılayıcı bakışı olmuştu.Garip bir bakış ama sadece ve sadece Oda açıklayabilir niye öyle baktığını.Tam tanımlayamıyorum çok anlama gelebilir ama küçümser gibi bakmış.O sıra Kiku'nun olayı henüz belli değildi o bakışı attığında.Şimdi daha anlam kazandı daha çok güldürüyor.
Ne anlama geldiğini tam olarak analiz eden biri çıksaydı iyi olurdu.Tam bir ''not impressed'' bakışı.
Acaba kandırıp faydalansam mı der gibi bakmışBeni en çok güldüren Kiku'nun Sanji'ye olan aşağılayıcı bakışı olmuştu.Garip bir bakış ama sadece ve sadece Oda açıklayabilir niye öyle baktığını.Tam tanımlayamıyorum çok anlama gelebilir ama küçümser gibi bakmış.O sıra Kiku'nun olayı henüz belli değildi o bakışı attığında.Şimdi daha anlam kazandı daha çok güldürüyor.
"Şimdi eline katanayı verecem görecek super-duperi ama kötü örnek olmak istemiyorum" bakışı bu tam.Beni en çok güldüren Kiku'nun Sanji'ye olan aşağılayıcı bakışı olmuştu.Garip bir bakış ama sadece ve sadece Oda açıklayabilir niye öyle baktığını.Tam tanımlayamıyorum çok anlama gelebilir ama küçümser gibi bakmış.O sıra Kiku'nun olayı henüz belli değildi o bakışı attığında.Şimdi daha anlam kazandı daha çok güldürüyor.
Acaba kandırıp faydalansam mı der gibi bakmış
Tamam çok gömdünüz yeter."Şimdi eline katanayı verecem görecek super-duperi ama kötü örnek olmak istemiyorum" bakışı bu tam.