Makinonun çocuğu kesin en güçlü olur.Coby bunlardan baya büyük, o olmaz. Pez, Momo ve Makino'nun çocuğu olabilir.
Makinonun çocuğu kesin en güçlü olur.Coby bunlardan baya büyük, o olmaz. Pez, Momo ve Makino'nun çocuğu olabilir.
Makino'nun oğlan gelince şöyle bir tanıtım görürüz.Makinonun çocuğu kesin en güçlü olur.
Babasının kolunu kim almış?Makino'nun oğlan gelince şöyle bir tanıtım görürüz.
- 4 yaşında babasının kolunu alan deniz canavarına taş atıp öldürdü ve babasının intikamını aldı.
Mihawk ile Şenks'in kardeş olduğunu bilmiyorlar. Çocuk o yüzden kızıl saçlı. Mihawk'taki baskın olmayan genler sayesinde.Babasının kolunu kim almış?
Reis hala 2 kollu
Makino o kasıntı vampire bakmaz.Mihawk ile Şenks'in kardeş olduğunu bilmiyorlar. Çocuk o yüzden kızıl saçlı. Mihawk'taki baskın olmayan genler sayesinde.
Demek waifu ha...Makino o kasıntı vampire bakmaz.
Ya şu kasıntı muhabbetini anlıyorum, sevmezsiniz de şu seride Lawdan ala kasıntı var mı allasenMakino o kasıntı vampire bakmaz.
Ney?Demek waifu ha...
Ne kasıntılığını gördün la adamın. Sirk gibi tayfası var. 26 yaşında oyuncak ayıcığıyla dolanıyor zaar.Ya şu kasıntı muhabbetini anlıyorum, sevmezsiniz de şu seride Lawdan ala kasıntı var mı allasen
Low kendinden daha kasıntı. Öyle bir LowYa şu kasıntı muhabbetini anlıyorum, sevmezsiniz de şu seride Lawdan ala kasıntı var mı allasen
Bak bacım Google diye bir şey var. Bilmediğin bir şeyi yazınca karşına milyonlarca sonuç çıkıyor. Arada kullan.