Gömemezsin öyle istediğin gibi. Burası Yeni Dünya. Luffy fanları 2 yıllık eğitim ve antrenman ile anca girebilirler buraya. Kid gibi kaptan-ı deryalar da zahmetsizce, korkusuzca girerler.
Gömemezsin öyle istediğin gibi. Burası Yeni Dünya. Luffy fanları 2 yıllık eğitim ve antrenman ile anca girebilirler buraya. Kid gibi kaptan-ı deryalar da zahmetsizce, korkusuzca girerler.
Kid Shichibukai görmemişken Luffy 2 tanesini mezara sokmuştu. Önce gitsin bir Shichi indirsin sonra Luffy ile kıyaslarız.Gömemezsin öyle istediğin gibi. Burası Yeni Dünya. Luffy fanları 2 yıllık eğitim ve antrenman ile anca girebilirler buraya. Kid gibi kaptan-ı deryalar da zahmetsizce, korkusuzca girerler.
Şimdi de buna mı bel bağladın Shakky bile dedi en az sizin kadar zorlu yollardan geçtiler diye.Kid Shichibukai görmemişken Luffy 2 tanesini mezara sokmuştu. Önce gitsin bir Shichi indirsin sonra Luffy ile kıyaslarız.
Valla bu yoruma karışmadan edemeyeceğim 2 yıllık arada tayfa katletme ile 400 milyon belli yapmış bir Kid var Law' a poşet demene rağmen 100 tane korsan kalbi sökmüş oda 400'ü zor bulmuş Luffy tek arc'da Kid'in 2 yılda dövdüğü tüm korsanların ilah diye tapacağı adam ile savaştı shinsekaide ezik korsanları ezmek ile korsanlık oyunu oynadığını Kaido belirtti neyse yorumum bu kadar.Şimdi de buna mı bel bağladın Shakky bile dedi en az sizin kadar zorlu yollardan geçtiler diye.
Üstelik @Tilqi_Gin in dediği gibi.Luffy korkusundan 2 yıl antreman yaparken Reyiz yeni dünyada tayfa katlediyordu
Geyik konusundayız yav Luffynin yaptıkları Katakuri falan bile yapmamıştır.Geyik konusunda bile Luffye giydiremiyoruz Yalnız poşet lawı sürekli getirme gündeme.Zaten 1000 yılda anca kayboluyor doğadan.Sürekli ortaya çıkartıyorsun.AyıpValla bu yoruma karışmadan edemeyeceğim 2 yıllık arada tayfa katletme ile 400 milyon belli yapmış bir Kid var Law' a poşet demene rağmen 100 tane korsan kalbi sökmüş oda 400'ü zor bulmuş Luffy tek arc'da Kid'in 2 yılda dövdüğü tüm korsanların ilah diye tapacağı adam ile savaştı shinsekaide ezik korsanları ezmek ile korsanlık oyunu oynadığını Kaido belirtti neyse yorumum bu kadar.
Geyik konusundayız yav Luffynin yaptıkları Katakuri falan bile yapmamıştır.Geyik konusunda bile Luffye giydiremiyoruz Yalnız poşet lawı sürekli getirme gündeme.Zaten 1000 yılda anca kayboluyor doğadan.Sürekli ortaya çıkartıyorsun.Ayıp
Gifi bulmaya üşendim.Animede Rosadaki son dövüşte Luffy ayağıyla etrafında dönerek hortum gibi bişe yapıyordu.Heh o işte
Sen nasıl bi kralsın ya.King in the North !