İyi de cidden kadın gibi erkekler var ki.Anlaşılmayan şey erkek olması değil. Ben mesela okamalara bir şey demem. Ama çizimi kadın gibi yapıp erkek olduğunu söylemek nasıl bir kafadır anlamadım gitti.
İyi de cidden kadın gibi erkekler var ki.Anlaşılmayan şey erkek olması değil. Ben mesela okamalara bir şey demem. Ama çizimi kadın gibi yapıp erkek olduğunu söylemek nasıl bir kafadır anlamadım gitti.
Bu yoğunlukta değil ama. Japonlar nedense illa araya sıkıştırıyor bir tane. Hepsinde de kadın zannnedip erkek çıkma goygoyu dönüyor. Desene bu erkek diye direkt.İyi de cidden kadın gibi erkekler var ki.
One piece'de sırıtıyor ama. En güçsüz dövüşçü erkeklerin bile six pack bicepsleri var, kalıplılar çoğu. Kiku'nun öyle çizilmesi göze batıyor.İyi de cidden kadın gibi erkekler var ki.
E her seri farklı bir evren. Her evren farklı olduğundan hepsinde olması nornal.Bu yoğunlukta değil ama. Japonlar nedense illa araya sıkıştırıyor bir tane. Hepsinde de kadın zannnedip erkek çıkma goygoyu dönüyor. Desene bu erkek diye direkt.
Kiku'nun kassız olduğunu nereden biliyoruz?One piece'de sırıtıyor ama. En güçsüz dövüşçü erkeklerin bile six pack bicepsleri var, kalıplılar çoğu. Kiku'nun öyle çizilmesi göze batıyor.
İnanılmaz değerli bir yorum. Çiçeği açılanın bilediği kılıç hep parlarmışKiku'nun kılıcını bileylemesine yardım etmiş, öyle diyorlar.
Kaku One Piece'ten. Haku o