Kiku'nun kılıcını bileylemesine yardım etmiş, öyle diyorlar.Bu Sanji gösterilmeyen günlerde ne yaptı acaba Tatlış Kiku'yu bile görmüş olmalı kaç gün geçti.
Kiku'nun kılıcını bileylemesine yardım etmiş, öyle diyorlar.Bu Sanji gösterilmeyen günlerde ne yaptı acaba Tatlış Kiku'yu bile görmüş olmalı kaç gün geçti.
Zoro ve Luffy'yi gösterdi ama o yok. Kim vurduya da gitmiş olabilir.Kiku'nun kılıcını bileylemesine yardım etmiş, öyle diyorlar.
Transfobi?Kadın gibi gözüken karakter erkek çıkınca çok sinirleniyorum modum düşüyor ya ne kandırıyorsun? İva gibi olun da demiyorum ama...
Yok daha çok narutodan kalan bir acı anı. fobilik bir durum yok sadece tilt oluyorum.Transfobi?
Yok daha çok narutodan kalan bir acı anı. fobilik bir durum yok sadece tilt oluyorum.
Bende. Ulan bu nasıl fantezidir.Yok daha çok narutodan kalan bir acı anı. fobilik bir durum yok sadece tilt oluyorum.
Kültürlerinin bir parçası. Bunu anime ve mangalarda da yansıtmışlar. Hem Kiku bir yandan iyi oldu. Ucube trans tipler vardı sırf.Yok daha çok narutodan kalan bir acı anı. fobilik bir durum yok sadece tilt oluyorum.
Anlaşılmayan şey erkek olması değil. Ben mesela okamalara bir şey demem. Ama çizimi kadın gibi yapıp erkek olduğunu söylemek nasıl bir kafadır anlamadım gitti.Kültürlerinin bir parçası. Bunu anime ve mangalarda da yansıtmışlar. Hem Kiku bir yandan iyi oldu. Ucube trans tipler vardı sırf.