Hell memories
Hell memories
Hanım ayaklarımı ov diyor sanırım burada
Fark yok.Aslında vereceksin Enma'yı Kaidou'nun eline, finito.
Fark yok.
Öyle deme belli okuyuculara kalsa Enma tek başına bile kral olacak. Bari bundan sonra sadece D'nin iradesini övelim. Nasıl olsa taşıyanın önemi yok aynı mantıkla. Xd Zaten her nesil bir tane çıkıyor gibi bunlardan.Enma Mihawk'ın eline geçmiş olsa Mihawk tek başına kk olmuştu.
Düşünsene başkan, Oden gibi bi adama iki kılıç veriyorsun, adam aynı adam ama ne hikmetse Kaidou'yu kesen kılıç Enma. Kullanıcı aynı olunca insan düşünüyor diğer kılıç ne işe yaradı diye :SEnma her neresinden bakarsan bak sağlam kılıç.
Kaido oni, Enma'da cehennem ile alakalı olduğu için kesebildi bence. Diğeri cenneti mi ne kesiyor. İyi salladım ama :SDüşünsene başkan, Oden gibi bi adama iki kılıç veriyorsun, adam aynı adam ama ne hikmetse Kaidou'yu kesen kılıç Enma. Kullanıcı aynı olunca insan düşünüyor diğer kılıç ne işe yaradı diye :S
O zaman diğeri de Enel'i kesecek xDKaido oni, Enma'da cehennem ile alakalı olduğu için kesebildi bence. Diğeri cenneti mi ne kesiyor. İyi salladım ama :S
Diğeri neyi kesiyor direk beyaz ışığı mı gösteriyor?Kaido oni, Enma'da cehennem ile alakalı olduğu için kesebildi bence. Diğeri cenneti mi ne kesiyor. İyi salladım ama :S