Bu ikilinin zincirlerini kimse kıramaz.
Kıza dönüşmesini beklememiş bile :dBu ikilinin zincirlerini kimse kıramaz.
Red kendini boş yere üzüyor. Ben olaya müdahil olmadan gitti adam. Halbuki az bekleseydi bütün gerçekleri gözler önüne serecektimRed ara verdi galiba ya Wb yüzünden. :S Halbuki 2 vs 4 yok hiç sanmıyorum.Güzel bir tabir olmuş Thandi modundan bahsediyorsun sanırım.
Biraz da bahane arıyor galiba bağımlılık yapıyor forum.Sen yine ser gözler önüne görelim hahaha.Red kendini boş yere üzüyor. Ben olaya müdahil olmadan gitti adam. Halbuki az bekleseydi bütün gerçekleri gözler önüne serecektim
Hanım ayaklarımı ov diyor sanırım burada
İşte durum bundan ibaret
He evet bir koyuyor Luffy organlar içten hiçbir iz bırakmadan yanıyor gamma gibi ahahaha.Eğer böyle geyiğe vuracaksan bende yapayım bak.Doffy içeriden 5 milyarlık meyvenin tekniğini yedi organlarına.Yani Wb içeriden tüm gücüyle deprem vurmuş gibi düşün. Daha iyisini yapabilecek var mı 5 milyar.Ha evet Roger xDLuffy şu an gamma knife'ın güçlüsünü atıyo gibi duruyo, gamma gamma diyenlerin gözü yaşlı :d
Ayrıca biri şuraya @Monkey D. Dragon un gama knife fotosunu atabilir mi lütfen?
Ya MW ne diyon dediğinden bi' şey anlamadım ki hahahahHe evet bir koyuyor Luffy organlar içten hiçbir iz bırakmadan yanıyor gamma gibi ahahaha.Eğer böyle geyiğe vuracaksan bende yapayım bak.Doffy içeriden 5 milyarlık meyvenin tekniğini yedi organlarına.Yani Wb içeriden tüm gücüyle deprem vurmuş gibi düşün. Daha iyisini yapabilecek var mı 5 milyar.Ha evet Roger xD