Jinbe'yi özledim.Yonko ödüllerini gören Luffy,zoro,sanji,jinbe gaza gelip antrenmanlara başladı
https://twitter.com/Kage_Erik/status/1177665952676229121?s=20
Jinbe'yi özledim.Yonko ödüllerini gören Luffy,zoro,sanji,jinbe gaza gelip antrenmanlara başladı
https://twitter.com/Kage_Erik/status/1177665952676229121?s=20
Darth Vader ile alakası yok :kylo ren olur amaKing=Oden
1) Oden da kral gibi bir şeydi.
2) Yüzündeki maske Darth Vader maskesine benziyor. En sonunda zaten ''Momonosuke, I'm your father'' diyecek.
Asıl King ilk işgalde Oden tarafından öldürüldü.
Ya ben serinin o kısımlarını silmiştim. Ne diye hatırlattın?Darth Vader ile alakası yok :kylo ren olur ama
Ben silemiyorum lan. Nasıl sildin??Ya ben serinin o kısımlarını silmiştim. Ne diye hatırlattın?
Eline sağlık.
En azından Kid kolu kaybedince gerisin geriye Alabasta'ya kaçmamış.Gözü kara biçimde yoluna devam ediyor boğulma tehlikesi atlatıyor adam.Crocodile için atanamamış Doffy diyorduk ama o birkaç beden büyük gelir.Artık atanamamış Kid desek daha doğru olur.Shanks olduğunu sanmam diğer üçlünün de bu tarz bir yeteneği yok belki Yasopp ama o da düşük ihtimal şu sarışın eldivenli esrarengiz bir tip hem de elinde kılıçvari bir silah var. Shanks'ın tayfa diğerlerine göre daha dengeli denildi bu da var tabi.
Senden de böyle boş yorum beklenirdi zaten Croc'un neden Alabasta'yı seçtiğini bile anlayamamişsın Dünya toplantısında bile oranın neden önemli olduğu söyleniyorken, antik silah vb. de cabası. Biraz daha iyi okusan keşke şuraları.En azından Kid kolu kaybedince gerisin geriye Alabasta'ya kaçmamış.Gözü kara biçimde yoluna devam ediyor boğulma tehlikesi atlatıyor adam.Crocodile için atanamamış Doffy diyorduk ama o birkaç beden büyük gelir.Artık atanamamış Kid desek daha doğru olur.
Kobra'ya bakınca vurup ekmeğini alırım diye seçmiştir ne diye seçecek.Cahil cühela şekilde antik silah arıyordu kumlara gömülü sanıyordu galiba.Antik silahların insan olabileceğini bildiğine şüpheliyim vizyon bu kadar işte. Doffy olsaydı çoktan bulmuş kutsalları tehdit ediyordu.Senden de böyle boş yorum beklenirdi zaten Croc'un neden Alabasta'yı seçtiğini bile anlayamamişsın Dünya toplantısında bile oranın neden önemli olduğu söyleniyorken, antik silah vb. de cabası. Biraz daha iyi okusan keşke şuraları.