O değil de bak ne farkettim. Shanks aranma posterinde sola doğru bakıyor, aynı zamanda Zoro da. Ama asıl önemlisi senin avatar. ReyiiizNe anlarlar.
O değil de bak ne farkettim. Shanks aranma posterinde sola doğru bakıyor, aynı zamanda Zoro da. Ama asıl önemlisi senin avatar. ReyiiizNe anlarlar.
Bu ince detayı nasıl oldu da yakalayabildin? Helal olsun sana. Bunu sadece ben ve kulağına fısıldadığım, çoktan cennete ulaşmış olan çocuk biliyordu...O değil de bak ne farkettim. Shanks aranma posterinde sola doğru bakıyor, aynı zaman da Zoro da. Ama asıl önemlisi senin avatar. Reyiiiz
Bu ince detayı nasıl oldu da yakalayabildin? Helal olsun sana. Bunu sadece ben ve kulağına fısıldadığım, çoktan cennete ulaşmış olan çocuk biliyordu...
Zoro'nun kolu kopsa, Zoro kariyeri bittiği için hüngür hüngür ağlarSaçma çıkarım yapıyorsam benim düşüncemi ne merak ediyorsun? Trolleme ile uğraşacak vaktim yok.
Zoro'nun kolu kopsa orada bayılır, acıdan inler, bu kadar basit. Sen farklı düşünüyorsan senin bileceğin iş.
Yakın seviyede olması gerekiyorlarmış acıması için. Eğer yakın seviyede olmayan birisi senin kolunu keserse acımazmış bunu da öğrendim.Zoro'nun kolu kopsa, Zoro kariyeri bittiği için hüngür hüngür ağlar
Adamlar orada bilmem ne kadar süre dövüşmüş ve yorgun düşmüşler. Neyse uzatmayacağım. Geyik sohbette bunu konuşmanın anlamı da yok zaten.Yakın seviyede olması gerekiyorlarmış acıması için. Eğer yakın seviyede olmayan birisi senin kolunu keserse acımazmış bunu da öğrendim.
Şu Jinbei'yi sayma reis. Onun yapacağı tek antrenman bu sefer nasıl daha karizma şekilde ''öleceğim yer burası'' demek olacaktır. Usopp daha iyi bak.Yonko ödüllerini gören Luffy,zoro,sanji,jinbe gaza gelip antrenmanlara başladı
https://twitter.com/Kage_Erik/status/1177665952676229121?s=20
Haklısın blup blup'un yerine franky olsun o zamanŞu Jinbei'yi sayma reis. Onun yapacağı tek antrenman bu sefer nasıl daha karizma şekilde ''öleceğim yer burası'' demek olacaktır. Usopp daha iyi bak.