Mezar çok büyük. Hakediyor mu ?
Bi an sansürlü olan resmi attin sandım
Mezar çok büyük. Hakediyor mu ?
Kalpler dayanmaz ona.Mezar çok büyük. Hakediyor mu ?
Bi an sansürlü olan resmi attin sandım
Kılıç kimin? Şu Dorafaruga D Wateru Ro denen adamın mı?
Rosi'yi simgeliyor o. Aslında bir nevi ''Sword'' örgütünün alegorisi diyebiliriz. Malum Rosi'nin o oluşumun içinde yer alması muhtemel. Belki de Sengoku koymuştur. Veyahut iki hain tek mezarda dursun diye Doflamingo koymuştur.Kılıç kimin? Şu Dorafaruga D Wateru Ro denen adamın mı?
Bak kardeş bu geyik başlığı. Sen de çok güzel geyik yapıyordun, gülüyorduk.Rosi'yi simgeliyor o. Aslında bir nevi ''Sword'' örgütünün alegorisi diyebiliriz. Malum Rosi'nin o oluşumun içind eyer alması muhtemel. Belki de Sengoku koymuştur. Veyahut iki hain tek mezarda dursun diye Doflamingo koymuştur.
Kaido'nun organlarına ulaşabilirse çıkan sonucu merak etmiyor değilim.Yonkou indiren saldırı be!
Kaido koca hayvan. Gimme knife iğne etkisi yaratır anca :SKaido'nun organlarına ulaşabilirse çıkan sonucu merak etmiyor değilim.
Gimme Knife tam etkisini görmeyi istiyorum. Doffy iplikleriyle paçayı yırttı. Oda gösterir mi meçhul.
Bir yolu bulunsa işte. İmkansız değil.Kaido koca hayvan. Gimme knife iğne etkisi yaratır anca :S
Söz konusu Law be :d tabii ki imkansız xdBir yolu bulunsa işte. İmkansız değil.
Zoro olsa anlarım da.Söz konusu Law be :d tabii ki imkansız xd