@Omeawamo93 vs ile Cc Reis biat aldı bak vs diyorum, belasını verdi lütfünün
He diz çöktürmek diyorsan valla Carrot biraz daha zorlasa Zoro'yu diz çöktürüyordu ilk fiziksel atağında en azından CC'nin meyvesi çok müsait Carrot'ı ne edeceğiz@Omeawamo93 vs ile Cc Reis biat aldı bak vs diyorum, belasını verdi lütfünün
Önce vs olmayan şeyden bahsettin şimdi olmayan diz çökmeye geçtikHe diz çöktürmek diyorsan valla Carrot biraz daha zorlasa Zoro'yu diz çöktürüyordu ilk fiziksel atağında en azından CC'nin meyvesi çok müsait Carrot'ı ne edeceğiz
Sen vs'den bahsediyorsun bana Carrot vs Luffy'i atamazsın ama ben sana Zoro vs Carrot'ı atarım Zoro'nun Law'la birlikte bir tehlike sezip Zoro'nun bana bırakın dediği bir sahne var senin bana atacağın sahne en fazla Luffy'nin düşman bile bellemediği Carrot'ın bir havuç meselesi yüzünden Luffy'nin boynuna yapışması Arada bir vs yok senin deyiminle Luffy ve Carrot sahnesinde ama Zoro sahnesinde var Şimdi Zoro Carrot karşısında buruk bir sahne çizilmiş mi çizilmemiş mi onu söyle bana Hani Carrot'un o sulongsuz formu CC'nin 3 de 1 ediyorsa iyi vallaÖnce vs olmayan şeyden bahsettin şimdi olmayan diz çökmeye geçtik
Carrot lütfünün öldürüyordu onu netcez
Olmayan diz çökme ve kaybetmeyi nasıl atcan, hayal gücünle mi, Cc akarSen vs'den bahsediyorsun bana Carrot vs Luffy'i atamazsın ama ben sana Zoro vs Carrot'ı atarım Zoro'nun Law'la birlikte bir tehlike sezip Zoro'nun bana bırakın dediği bir sahne var senin bana atacağın sahne en fazla Luffy'nin düşman bile bellemediği Carrot'ın bir havuç meselesi yüzünden Luffy'nin boynuna yapışması Arada bir vs yok senin deyiminle Luffy ve Carrot sahnesinde ama Zoro sahnesinde var Şimdi Zoro Carrot karşısında buruk bir sahne çizilmiş mi çizilmemiş mi onu söyle bana Hani Carrot'un o sulongsuz formu CC'nin 3 de 1 ediyorsa iyi valla
Şimdi CC'ye bayılmak mı Carrot'a karşı zorlanmak mı versusda iyi ki Sulong formunda değildi Carrot Hani CC'yi en azından yendiğini biliyoruz iyi ki Zoro'nun karşısına CC çıkmamış zaten Enel vakasından sonra meyvesi absürt olan düşmanlar ile yüzleştirmiyor Zoro'yu ODA, keratayı oğlu gibi seviyor onun için rahat olsun bir Enel vakası daha göremezsin gerçi tırpan vakası var ama olsun.Olmayan diz çökme ve kaybetmeyi nasıl atcan, hayal gücünle mi, Cc akar
Cc aktı seninki baktı, olmayan diz çökmeler, yenilmeler zorlamaya mı döndü. Lütfi tek yiyen eziğin tekiŞimdi CC'ye bayılmak mı Carrot'a karşı zorlanmak mı versusda iyi ki Sulong formunda değildi Carrot Hani CC'yi en azından yendiğini biliyoruz.
Valla tırpan mı CC mi deseler ben CC'yi seçerdim veya Kaido mu tırpan mı deseler Kaido'yu seçerdim.Cc aktı seninki baktı, olmayan diz çökmeler, yenilmeler zorlamaya mı döndü. Lütfi tek yiyen eziğin teki
Akainu Ace'e tek mi attı? Düşündürücü gerçekten...Cc aktı seninki baktı, olmayan diz çökmeler, yenilmeler zorlamaya mı döndü. Lütfi tek yiyen eziğin teki
Sende Luffy plot armoru yok. Hemen ölürsün.Valla tırpan mı CC mi deseler ben CC'yi seçerdim veya Kaido mu tırpan mı deseler Kaido'yu seçerdim.
Tırpanın yenmesine bile bir dünya etken var, Reis yine başka işlerle meşgulken yiyor buna rağmen tekliyor novayı ama Cc teke tekde dış etken yokken alıyor ifadeyi. CC akarValla tırpan mı CC mi deseler ben CC'yi seçerdim veya Kaido mu tırpan mı deseler Kaido'yu seçerdim.