@Omeawamo93 vs ile Cc Reis biat aldı bak vs diyorum, belasını verdi lütfünün 

He diz çöktürmek diyorsan valla Carrot biraz daha zorlasa Zoro'yu diz çöktürüyordu ilk fiziksel atağında en azından CC'nin meyvesi çok müsait@Omeawamo93 vs ile Cc Reis biat aldı bak vs diyorum, belasını verdi lütfünün![]()
Önce vs olmayan şeyden bahsettin şimdi olmayan diz çökmeye geçtikHe diz çöktürmek diyorsan valla Carrot biraz daha zorlasa Zoro'yu diz çöktürüyordu ilk fiziksel atağında en azından CC'nin meyvesi çok müsait![]()
Carrot'ı ne edeceğiz
![]()
Sen vs'den bahsediyorsun bana Carrot vs Luffy'i atamazsın ama ben sana Zoro vs Carrot'ı atarımÖnce vs olmayan şeyden bahsettin şimdi olmayan diz çökmeye geçtik
Carrot lütfünün öldürüyordu onu netcez![]()
Olmayan diz çökme ve kaybetmeyi nasıl atcan, hayal gücünle mi, Cc akarSen vs'den bahsediyorsun bana Carrot vs Luffy'i atamazsın ama ben sana Zoro vs Carrot'ı atarımZoro'nun Law'la birlikte bir tehlike sezip Zoro'nun bana bırakın dediği bir sahne var senin bana atacağın sahne en fazla Luffy'nin düşman bile bellemediği Carrot'ın bir havuç meselesi yüzünden Luffy'nin boynuna yapışması
Arada bir vs yok senin deyiminle Luffy ve Carrot sahnesinde ama Zoro sahnesinde var
Şimdi Zoro Carrot karşısında buruk bir sahne çizilmiş mi çizilmemiş mi onu söyle bana
Hani Carrot'un o sulongsuz formu CC'nin 3 de 1 ediyorsa iyi valla
![]()
Şimdi CC'ye bayılmak mı Carrot'a karşı zorlanmak mı versusda iyi ki Sulong formunda değildi CarrotOlmayan diz çökme ve kaybetmeyi nasıl atcan, hayal gücünle mi, Cc akar![]()
Cc aktı seninki baktı, olmayan diz çökmeler, yenilmeler zorlamaya mı döndü. Lütfi tek yiyen eziğin tekiŞimdi CC'ye bayılmak mı Carrot'a karşı zorlanmak mı versusda iyi ki Sulong formunda değildi CarrotHani CC'yi en azından yendiğini biliyoruz.
Valla tırpan mı CC mi deseler ben CC'yi seçerdimCc aktı seninki baktı, olmayan diz çökmeler, yenilmeler zorlamaya mı döndü. Lütfi tek yiyen eziğin teki![]()
Akainu Ace'e tek mi attı? Düşündürücü gerçekten...Cc aktı seninki baktı, olmayan diz çökmeler, yenilmeler zorlamaya mı döndü. Lütfi tek yiyen eziğin teki![]()
Sende Luffy plot armoru yok. Hemen ölürsün.Valla tırpan mı CC mi deseler ben CC'yi seçerdimveya Kaido mu tırpan mı deseler Kaido'yu seçerdim.
Tırpanın yenmesine bile bir dünya etken var, Reis yine başka işlerle meşgulken yiyor buna rağmen tekliyor novayı ama Cc teke tekde dış etken yokken alıyor ifadeyi. CC akarValla tırpan mı CC mi deseler ben CC'yi seçerdimveya Kaido mu tırpan mı deseler Kaido'yu seçerdim.