O kan yanlış yerlere gider. Pisleştirme şimdiBiri kan ağlıyordu en son. Shinobu'nun sonu da öyle olacak.
O kan yanlış yerlere gider. Pisleştirme şimdiBiri kan ağlıyordu en son. Shinobu'nun sonu da öyle olacak.
Bence sonunda Law adadan Shinobu ile giderken, Oda not düşecek; Onlar erdi muradına, biz çıkalım kerevetineBiri kan ağlıyordu en son. Shinobu'nun sonu da öyle olacak.
Şimdi Dofun ekibinde Baby5, Law, Buffalo vardı veled olarak.Hehe hemen dön yine. O neymiş King-Smoothie oldu mu hiç.
Seninle ikidir sözleşiyoruz, üçüncüde bari haklı çıkmayayım.Konuşuruz reis
Biz de sevdiğimizden değil, shipleme savaşları eğlenceli oluyor sadece.Shipleme sevmiyorum ya ben pek.
Benden bir çeyrek altın çalışır Shinobu ve Law'aSeninle ikidir sözleşiyoruz, üçüncüde bari haklı çıkmayayım.
Bize de düğünlerinde oynamak düşer.Bence sonunda Law adadan Shinobu ile giderken, Oda not düşecek; Onlar erdi muradına, biz çıkalım kerevetine
Ulan dkfkdkskskkaBize de düğünlerinde oynamak düşer.
Hahaha Bu kim oluyor Bepo mu?Bize de düğünlerinde oynamak düşer.
Güzel eşleşme olur aslında. Hem Bigmom'ın istediği ırk da gelir aileye.Yav Robin Law iyi gene ya. King Smoothie diyen var Neymiş, aileye girecekmis
Çeyreklik ne yahu? Zaten olmayacak şey, uç uçabildiğin kadar. Trabzon burmasına kadar yolun var.Benden bir çeyrek altın çalışır Shinobu ve Law'a
Seni kınıyorum Shinobu gayet güzel bir kadınÇeyreklik ne yahu? Zaten olmayacak şey, uç uçabildiğin kadar. Trabzon burmasına kadar yolun var.
Robin ve Law'un gönülleri için samanlık yeter zaten sadece.
Eee her gün düğün olmuyorSummimasen ayımız içtikten sonra bu hallere düşmüş.